Fırat Haberleri

Fırat Haberleri

Fırat EDAŞ Projelendirme Süreçlerinde Standardı Göklere Taşıdı

Sorumluluk bölgesinde 1 milyonu aşkın aboneye elektrik dağıtım hizmeti sunan Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş., müşteri memnuniyetini arttırmak ve kaliteli enerji arzı sağlamak amacıyla teknolojik yatırımlarını sürdürüyor.

Fırat Edaş Saha Ekiplerinin Başarısı Kız Çocuklarının Geleceğini Aydınlatıyor

Doğu Anadolu Bölgesi’nde yaklaşık 2 milyon nüfusa elektrik dağıtım hizmeti sunan Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. (Fırat EDAŞ), 2023 yılı boyunca üstün performans ve başarı ortaya koyan çalışanlarını ödüllendirdi.

Fırat Ailesinin Acı Günü

Vali Yazıcı'dan Fırat EDAŞ'a Ziyaret

Malatya Valisi Ersin Yazıcı, Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. Malatya İl Müdürü Orkun Özgan’ı ziyaret etti. Yazıcı ziyarette, deprem sonrası kentte yürütülen elektrik dağıtım faaliyetleri ile ilgili bilgi aldı.

Battalgazi Belediyesi Temizlik Çalışmalarını Aralıksız Sürdürüyor

         Depremin izlerini her mahallede silmek adına faaliyetlerine devam eden Battalgazi Belediyesi, Fırat Mahallesi’nde enkaz sonrası temizlik çalışması gerçekleştirdi.

Fırat ve Beydağı Vergi Daireleri Kayseri'de Hizmet Verecek

Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB), deprem nedeniyle hizmet binaları zarar gören vergi dairelerinin geçici süreyle başka bir ilde veya ilçede hizmet vereceğini açıkladı.

Fırat Edaş’tan Büyük Başarı

Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş., Kayıp – Kaçak Oranını Yüzde 0,9 Puan Düşürdü. 

2023 Yılı SOGEP Proje Fikri Alınmaya Başlandı

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü koordinasyonunda faaliyet gösteren Fırat Kalkınma Ajansı (FKA), 2023 Yılı Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı (SOGEP) proje fikri önerilerini almaya başladı.

Bölgenin Geleceğini Kodlayacak Gençler Hazır

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü koordinasyonunda faaliyet gösteren Fırat Kalkınma Ajansı (FKA), tarafından Kodluyoruz Derneği işbirliğiyle düzenlenen Java ve React Yazılım Atölyeleri mezunlarını verdi.

Fırat, Hükümet Özgür Sendikacılğın İpini Çekiyor Muhalefet Alkışlıyor

Demokrat Eğitimciler Sendikası Sözleşme Genel Hukuk Sekreteri Veysel FIRAT, eğitim komisyonundan geçen yasa ile sendikalara getirilen +arajı hakkında çok ağır eleştirilerde bulundu.

Prof.Dr. Yasemin Açık, Kendi Markalarımızı Çıkarmalıyız

FIRATSİFED Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık, bölgenin sorunları hakkında bilgi verirken, çözüm önerilerini de paylaştı. Prof. Dr. Yasemin Açık, Kendi Markalarımızı Çıkarıp Katma Değerli Üretim Yapmalıyız.

Fırat EDAŞ’a Malatya Muhtarlar Konfederasyonu’ndan Teşekkür Plaketi

Malatya’da kaliteli ve kesintisiz enerji arzı sunma hedefiyle faaliyetlerini sürdüren Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. (Fırat EDAŞ), il genelinde gerçekleştirdiği çalışmalardan dolayı Malatya Muhtarlar Konfederasyonu’ndan teşekkür plaketi aldı

Başkan Dağ’dan habermalatya44.com’a Hayırlı Olsun Ziyareti

 Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Vekili ve Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Malatya Birlik Gazetesi- malatyabirlikgazetesi.com Köşe yazarı Ali Fırat’la birlikte habermalatya44.com İmtiyaz sahibi Dilek Kiras ve Yazı işleri müdürü Hatice Serap Karlıdağ’ı ziyaret ettiler.

“Fırat’ı Keşfet” Tescillendi

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü koordinasyonunda faaliyet gösteren Fırat Kalkınma Ajansı (FKA) tarafından yapılan başvuru neticesinde TRB1 Bölgesinin (Malatya, Elazığ, Bingöl, Tunceli) turizm potansiyelini artırmak amacıyla yürütülen "Fırat'ı Keşfet" Markalaşma Projesi, Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından onaylanarak Marka Tescil Belgesi almaya hak kazandı.

TRB1 Bölge Planı Çalıştayları Düzenlendi

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü koordinasyonunda faaliyet gösteren Fırat Kalkınma Ajansı (FKA) tarafından 2024-2028 Bölge Planı hazırlık çalışmaları kapsamında bölge illerinde  “Bölge Planı Çalıştayları” düzenlendi.

FKA TEKNOFEST Karadeniz’de "Elektrikli Araçlar Sanal Gerçeklik" Projesini Tanıttı

Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının yürütücülüğünde düzenlenen TEKNOFEST KARADENİZ'e katılım sağlayan Fırat Kalkınma Ajansı (FKA), "Elektrikli Araçlar Sanal Gerçeklik" projesini sergiledi.

Fırat Kalkınma Ajansı Kadınlar ve Gençler İçin Mesleki Eğitim

Fırat Kalkınma Ajansı, TRB1 bölgesindeki işsiz kadın ve gençlerin istihdama katılımlarını sağlamak amacıyla, Mesleki Eğitim ve İstihdam seferberliği başlatıyor.

Ayla Fırat, Malatya BOKS Tarihine Geçti

Malatya adına Boks tarihinde ilk defa bayanlarda Avrupa Boks Şampiyonasında 60 kg’da yarışan Milli Sporcu Ayla FIRAT derece yapmamasına rağmen tarihe geçti.

Fırat EDAŞ’tan 2022 Yılının İlk Yarısında Yatırımlara Hız Verdi

Elâzığ, Bingöl, Tunceli ve Malatya’da elektrik dağıtım hizmeti sunan Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. (Fırat EDAŞ), kaliteli ve kesintisiz enerji arzı hedefiyle 2022’nin ilk yarısında yatırımlarını artırdı.