Fırat Edaş İl Müdürü Orkun Özgan'dan Anadolu Basın Birliğine Ziyaret

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Fırat Edaş Malatya İl Müdürü Orkun Özgan’a, beraberinde İl Müdür Yardımcısı Ahmet Hikmet Tekin ve Kurumsal İletişim Yönetmeni Begüm Erol eşlik etti. 

Samimi bir sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette İl Müdürü Orkun Özgan, basının önemine vurgu yaparak, bütün gazetecilerin 24 Temmuz Basın Bayramı’nı kutlyorum dedi.

24 Temmuz’un Basın Özgürlüğü için Mücadele Günü olduğunu kaydeden Fırat Edaş Malatya İl Müdürü Orkun Özgan “Farklı seslerin,  farklı görüşlerin kendini ifade etmesi için kutlanan özel günlerden biridir dedi ve basın bizim için çok önemlidir .

Kamuoyunun hızlı, doğru ve tarafsız haber alma hakkını temin etmek demokrasisi oturmuş  ülkelerin en belirgin göstergesidir.

 Medya kuruluşlarının herhangi bir kısıtlamaya maruz kalmadan, ülkenin her bir köşesinde, dünyanın dört bir tarafında olup biteni insanlara ulaştırmasını sağlamaları demokrasinin de bir gereği olduğu gibi insanların da talebidir. ”dedi.

Özgan, Basın kuruluşları, önemli bir toplumsal görev icra etmektedir. Haber alma ve yayma özgürlüğünün en etkili aracı olan, kişisel hak ve özgürlükleri temel alarak, tarafsız bir şekilde çalışmalarını yürüten basın, demokratik toplumların en önemli güvencelerin'den biridir.

Görevini bu anlayışla ve büyük fedakarlıklarla yürüten değerli basın mensuplarımız, her türlü övgü ve takdiri hak etmektedirler. Bu vesileyle, basın meslek ilkelerine bağlı, kişi hak ve hürriyetlerine saygılı, tarafsız ve objektif bir yayıncılık anlayışı ile bıkmadan, yorulmadan zor koşullarda görevlerini yerine getiren tüm basın mensuplarının 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutluyor, başarılar diliyorum dedi.

Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Vekili ve Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Fırat Edaş İl Müdürü Orkun Özgan, Derneğimizi ziyaretlerinden dolayı şahsım ve tüm ekibim adına kendilerine teşekkür ediyorum dedi. Başkan Zeki Dağ, Bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı Fırat Edaş İl Müdürü Orkun Özgan, İl Müdür yardımcısı Ahmet Hikmet Tekin, Kurumsal İletişim yönetmeni Begüm Erol’a teşekkür ediyorum dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, göstermiş oldukları duyarlılık'tan dolayı teşekkür etti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN