Engelliler Haberleri

Engelliler Haberleri

Engellilere ‘Engelsiz’ Piknik Programı

Ay yıldız Engelli Dayanışma Derneği ve SENED Derneği ile ortaklaşa ‘Engelliler Haftası ‘ nedeniyle Engelli Çocukları ve ailelerine piknik Programında bir araya getirdi.

Vali Yazıcı, Engelliler Haftası Kapsamında Düzenlenen “Temsili Askerlik Törenine” Katıldı

Valimiz Ersin Yazıcı, Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında Altay Kışlasında engelli vatandaşlarımızın “Temsili Askerlik Törenine” katıldı.

Başkan Gökhan Gök’ün Engelliler Haftası Mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Gökhan Gök, Engelliler Haftası sebebiyle bir mesaj yayınladı.

Battalgazi Belediyesi'nden Engelliler Gününe Özel Tiyatro Oyunu

Battalgazi Belediyesi tarafından Dünya Engelliler Gününe özel tiyatro oyunu sergilenecek.

Başkan Avcu, Beyaz Baston Görme Engelliler Gününü Kutluyoruz

Büyük Birlik Partisi Malatya Kadın Kolları Başkanı Aysun Avcu, Bizler Büyük Birlik Partisi Olarak Her Zaman Vatandaşlarımızın Yanındayız ve Her Zaman İç İçeyiz, Sorunlarını birlikte Çözmeye Çalışıyoruz.

Başkan Aysun AVCU, Emeği Geçenlere Teşekkür Etti

Büyük Birlik Partisi Malatya Kadın Kolları Başkanı Aysun AVCU, Yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Yeşilyurt İlçe Müftülüğü İnönü Mahallesi Gençlik Merkezi Engelliler Kur’an Kursunu ziyaret etti.

Türk Dünyası Federasyonu Malatya İl Başkanlığı Engellileri Unutmadı

3 Aralık dünya Engeliler günü ve Haftası nedeniyle Büyük Türk Dünyası Federasyonu Malatya il başkanlığı Veysel Karadémir başkanlığında Malatya Atlıspor kulübünün Alişardaki At çiftlikinde Barbüke vererek engellilerle birlikte oldular.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü Farkındalık Etkinliği Düzenlendi

Gürkan: Engellilere Uygun Engelsiz Mekânlar Oluşturmaya Gayret Ediyoruz.

Başkan Alpaslan, Engelli Kardeşlerimizin Yanındayız

Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Engelli Çalışma Grubu, 3 Aralık Engelsiz Yaşam Derneği, Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Nedeniyle Ortaklaşa Bir Program Düzenledi.

Başkan Dağ’dan 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı

Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Vekili ve Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, “Dünya Engelliler Günü olarak kabul edilen 3 Aralık, engelli vatandaşlarımızın sorunlarına ve ihtiyaçlarına dikkat çekmek, farkındalık yaratmak açısından büyük önem taşımaktadır dedi.

Başkan Gürkan, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Nedeniyle Bir Mesaj Yayınladı

Şehrimizi Engelli Vatandaşlarımız İçin Daha Kolay Ve Yaşanır Hale Getirmeye Gayret Ediyoruz.

Başkan Çınar’dan 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı

“Engelsiz Bir Yaşamı Sevgi, Dayanışma Ve Empati İle Hep Birlikte Sağlayacağız”

Başkan Alpaslan, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı

Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Nedeniyle Bir Mesaj Yayınladı.

Battalgazi’de Önce Öğrendiler Sonra Özel Turnuvaya Katıldılar

Battalgazi Belediyesi tarafından Sosyal Yaşam Merkezi’nde kurs alan görme engelli bireyler için düzenlenen 1.Görme Engelliler Satranç Turnuvası heyecanlı anlara sahne oldu.

Engelliler Hava Alanı Ve Tren Garını Gezdiler

Malatya Kent Konseyi Engelliler Çalışma Grubu ve 3 Aralık Engelsiz Yaşam Derneği işbirliğinde Malatya Havalimanı ve Malatya Tren Garı’na bir gezi gerçekleştirdi. Düzenlenen geziye Malatya Havalimanı Müdürü Serdar Akyüz, Malatya Tren Gar Müdür Yardımcısı Ziyaettin Selçuk, Kent Konseyi Engelliler Çalışma Grubu Temsilcisi Naile Altuntaş,  engelli çocuklar ve aileleri katıldı.

Canımız ve Malımız Onlara Emanet

Malatya Kent Konseyi Engelliler Çalışma Grubu ve 3 Aralık Engelsiz Yaşam Derneği işbirliğinde İtfaiye Haftası dolayısı ile Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı’na bir ziyaret gerçekleştirildi.

Özel  Çocuklardan Fotoğraf Sergisi

Akşemsettin İşitme Engelliler Okulu öğrencilerinin fotoğraf sergisi açıldı.

El Sanatları Sergisi Açıldı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı ile Malatya Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nün Engelliler Haftası nedeniyle ortaklaşa düzenlediği ‘Engelliler Haftası Farkındalık’ programı el sanatları sergisi Malatya Park AVM’de açıldı.

Engelliler Haftası Özel Etkinliği Renkli Anlara Sahne Oldu

Yeşilyurt Belediyesi’nin Engelliler Haftası Özel Etkinliği Renkli Anlara Sahne Oldu.

Engelli Bireylerimiz ve Aileleriyle Bir Araya Geldik

Engelliler Haftası Faaliyetleri Kapsamında Büyük Birlik Partisi Kadın Kolları Malatya İl Yönetimi ile Birlikte Düzenlediğimiz Etkinlikte Engelli Bireylerimizle ve Aileleriyle Bir Araya Geldik.

Battalgazi Belediyesi’nden Farkındalık Yaratan Etkinlik

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Türkiye’de sayılı merkezler arasına girmeyi başaran ve bölgede tek olma özelliği taşıyan Engelsiz Yaşam Merkezi tarafından 10-16 Mayıs Engelliler Haftası münasebetiyle düzenlenen “Sağlık İçin Hareket Et” programına katıldı.

Yıldız, Engelli Vatandaşlarımızın‘da Umudu Olmaya Devam Edeceğiz

İYİ Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Serdar Yıldız, 10-16 Mayıs olarak kabul edilen Engelliler Haftası nedeniyle basın açıklaması yaptı.