Yıldız, Engelli Vatandaşlarımızın'da Umudu Olmaya Devam Edeceğiz

İYİ Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Serdar Yıldız, 10-16 Mayıs olarak kabul edilen Engelliler Haftası nedeniyle basın açıklaması yaptı.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Yıldız, "Beklentilerin ve ümitlerin tükendiği bu dönemde, İYİ Parti olarak her vatandaşımızın olduğu gibi engelli vatandaşlarımızın da umudu olmaya devam edeceğiz" dedi.

İYİ Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Serdar Yıldız, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Engelli vatandaşlarımızın yüksek yaşam koşullarına kavuşmasının, herkes gibi tüm hak ve özgürlüklerden sonuna kadar faydalanmasının zor olmadığını düşünmekteyiz. Vatandaşlarımızın insan onuruna yaraşır yaşam koşullarında yaşaması, tüm hak ve özgürlüklerden sınırlandırılmaksızın yararlanması partimizin temel ilkesidir. Beklentilerin ve ümitlerin tükendiği bu dönemde, her vatandaşımızın olduğu gibi engelli vatandaşlarımızın da umudu olmaya devam edeceğiz. Umutların ve hayallerin yeniden yeşertildiği, siyasi kaygılardan uzak, insan onuruna yaraşır bir Türkiye’yi birlikte inşa edeceğiz.

Ekonominin geldiği noktada en düşük Emekli Maaşı 2500 TL denmesine rağmen bu parayı alamayan binlerce Engelli vatandaşımız bulunmaktadır. Ev Kiralarının dahi en düşük 1500 – 2000 TL olduğu noktada Engelli Kardeşlerimiz bu maaş ile nasıl geçineceklerdir. İktidar her alanda olduğu gibi Engelli bireylerimizi de Enflasyona ezdirmiş yaşam haklarını ellerinden almıştır.

Söz veriyoruz Biz İYİlerin iktidarında Engelli Kardeşlerimiz hak ettikleri yaşam koşullarına kavuşacaklardır”

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN