Desteği Haberleri

Desteği Haberleri

Ülkü Ocaklarından Öğrencilere “Uzem Ve Odak2023” Eğitim Kartı Desteği

Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Turgay ŞENGÖNÜL, Atatürk Lisesi öğrencilerine, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından hazırlanan “Uzem ve Odak2023” Eğitim destek kartı hediye etti.

Büyükşehir Belediyesi’nden Vatandaşlara Ücretsiz Fide Desteği

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Orduzu Katı Atık Entegre Tesisinde Yetiştirdiği Binlerce Sebze Fidesini, Vatandaşlara Ücretsiz Bir Şekilde Dağıttı.

LÖSEV'li Çocuklar Yeni Yaşlarını DigiZoo'da Kutladı

Her ay farklı bir gönüllü firmanın ve LÖSEV dostlarının desteği ile gerçekleşen doğum günü kutlamalarının bu ayki adresi Türkiye'nin ilk holografik eğlence parkı Katılım Emeklilik DigiZoo oldu.  

Gezer, Emekliler Ve Asgari Ücretlilere Aylık 3 Bin TL Kira Desteği

 Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer, göreve geldiklerinde Büyükşehir Belediyesi olarak dar gelirli vatandaşlar ve emeklileri ekonomik olarak destekleyecek projelerini açıkladı.

Prof. Dr. Sezai Yılmaz, Başkan Kızıldaş’a Desteğini Açıkladı

Arguvan’ın Gurur Duyduğu Evladı, Dünya Ölçeğindeki Bilim İnsanı Prof. Dr. Sezai Yılmaz, Arguvan Bağımsız Belediye Başkan Adayı Mehmet Kızıldaş’ın Seçim Ofisini Ziyaret Etti; Kızıldaş’a Desteğini Açıkladı

İş İnsanı Mehmet İnanç, Depremzedelere Kapılarını Açtı

İş insan Mehmet İnanç, Deprem nedeniyle günde 300 kişiye yemek ikramı yaparak,100 Kişiye barınma desteği veriyor. Malatya’mızın sevilen iş insanlarından Mehmet İnanç, Depremzedelere kapılarını sonuna kadar açmış durumda. İş insanı Mehmet İnanç, Bugün birlik ve beraberlik günüdür ve hep birlikte devletimize, depremzedelere sahip çıkmalıyız ve destek olmalıyız.

Malatya'lı İş İnsanlarından 3 Bin Konteyner Desteği

Malatyalı İş adamlarından Acıbadem Hastaneleri’nin sahibi Mehmet Ali Aydınlar ve Rönesans Holding sahibi Erman Ilıcak tarafından kente 3 bin adet konteyner kurulacağı belirtildi.

MHP Olarak 2023 Seçiminde 2 Veya 3 Vekil Çıkaracağız

MHP Malatya İl Başkanı Gökhan Gök, Şimdi 1 Olan Milletvekili sayımızı Allah'ın izni , Milletimizin Feraseti ve büyük desteği ile 2023 Genel Seçiminde Milletvekili sayımızı 2 veya 3 Milletvekilline çıkartacağız.

SMA Hastası Safa Pektaş, Yardımlarınızı Bekliyor

SMA hastası Safa bebeğin annesi Pektaş, Kendi evladına hiçbir şekilde müdahale edememek gerçekten çok zor olduğunu ve Safa’nın sağlığına kavuşması için hayırseverlerin desteğini bekliyoruz dedi. Safa Pektaş’, sende bir güneş ol, Valilik izniyle yapılan yardımlar şu anda x e  ulaşmıştır, Allah hepinizden razı olsun, Safa’nın kurtulması için zamanımız çok az kalmıştır ve hayırseverlerin ve yine iş adamlarımız ve siyasilerimizin yardımını bekliyoruz.

Kiraz, Her Zaman En Büyük Desteği Bize Verdiniz

CHP Milletvekili Aday Adayı Enver Kiraz, Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesi İl Başkanlığımız Döneminde Her Zaman Bizlerin Yanında Oldu, Desteklerini Her Zaman Bizden Esirgemediler.

Başkan Sadıkoğlu, 6 Puanlık Prim Desteği Yeniden Hayata Geçirilmeli

Malatya TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, işverenin üzerindeki maliyet yükünün düşürülmesi için 6 puanlık sigorta primi işveren desteğine her zamankinden daha fazla ihtiyaç olduğunu belirterek, desteğinin yeniden hayata geçirilmesini talep etti.

Kızılay’dan Öğrencilere Kıyafet Yardımı

Malatya Kızılay İl Başkanlığından tarafından İlköğretim Öğrencilerine Kışlık Kıyafet Desteği.

Battalgazi Belediyesi’nden Eğitime Teknoloji Desteği

Geleceğin Bilim Ve Teknoloji Yıldızları Battalgazi’de Yetişecek.

Büyük Birlik Partisi’nden Öğrencilere Destek

Büyük Birlik Partisi Malatya İl, İlçe ve Kadın Kolları öğrencilere büyük moral desteği verdiler. Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkanı Abdulvahap Karaman; parti olarak her zaman vatandaşlarımızın yanındayız.

Başkan Güder’den Uyum Eğitimi Alan Minik Öğrencilere Kırtasiye Sürprizi

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder ilçe genelinde eğitime başlayan 1. sınıf öğrencilerin tümüne kırtasiye desteği verdi.

Battalgazi Belediyesi’nden Memur Adaylarına Eğitim Desteği

Eğitime desteği ve bu konudaki önemli çalışmalarıyla dikkat çeken Battalgazi Belediyesi, gelecek planları yapan ve bu kapsamda 31 Temmuz’da yapılacak olan Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS)’ye girecek memur adaylarına ücretsiz eğitim desteği sağlıyor.

Battalgazi Belediyesi’nden Öğrencilere Ücretsiz Deneme Sınavı

Eğitime desteği ve bu konudaki önemli çalışmalarıyla dikkat çeken Battalgazi Belediyesi, Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS), Temel Yeterlilik Testi (TYT) ve Alan Yeterlilik Testleri (AYT) sınavlarına hazırlanan üniversite ve memur adayları için Ahmet Kekeç Semt Kütüphanesi’nde ücretsiz deneme sınavı düzenledi.

Türk Mutfağı Haftası İle Dünya Türk Mutfağını Tanıyacak

Cumhurbaşkanlığı himayesinde, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın desteği ile geçekleştirilen Türk Mutfağı Haftası Sümerpark Kadın Kooperatifi alanında düzenlenen etkinlikle başladı.

Sıvat Desteği İle Hayvancılığın Gelişmesine Katkı Sunuyoruz

Yeşilyurt’ta Hayvancılıkla Uğraşan Çiftçilere Sıvat (Hayvan Suluğu) Desteği Sağlandı.

300 Sporcumuza Malzeme Desteğinde Bulunduk

Yeşilyurt Belediyesi, Badminton Kursuna Katılan 300 Sporcuya Malzeme Desteğinde Bulundu.

Başkan Çınar, Polis Haftası Nedeniyle Çeşitli Ziyaretlerde Bulundu

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Ülkemizin huzur ile asayişini sağlayan, milli birlik ve beraberliğimizin olmazsa olmaz parçası olan, gücünü yasalardan, desteğini halkımızdan alan, geçmişi şeref dolu kahraman Türk Polis Teşkilatımızın kuruluşunun 177. Yılını büyük bir onurla kutlamaktayız.” diye konuştu.