Damızlık Haberleri

Damızlık Haberleri

Başkan Akın, Hep Birlikte Üretene Sahip Çıkmamalıyız

Malatya İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği tarafından yetiştiricilere yönelik hayvancılık projeleri desteklemeleri ve TARSİM sigortaları ile ilgili sunum bilgilendirme toplantısı yapıldı. Program da çobanlık kursunu başarılı bitiren çobanlara sertifika ve plaket verildi.

Başkan Güder: Her Zaman Sivil Toplum Kuruluşlarımızla İstişare İçindeyiz

Başkan Güder’den Malatya Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği’ne Hayırlı Olsun Ziyareti.

Ağbaba, Çiftçi Bir Hayvanı Satıp Diğerine Yem Almak Zorunda Kalıyor

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Malatya Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliğini ziyaret ederek üreticilerin sorunlarını dinledi ve üreticilerin durumuna ve artan gıda fiyatlarına ilişkin açıklama yaptı.

Başkan Akın, Birlik ve Beraberlik Mesajları Verdi

Malatya İli Damızlık Koyun Keçi Birliği Yönetimi Kurulu Başkanı İhsan Akın, İftar Yemeğinden Birlik Ve Beraberlik Mesajlarını Verdi. Başkan Akın, İftarda Basın’la Bir Araya Geldi.

Başkan Gürkan, Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliğini Ziyaret Etti

Şaftlı Makinede Koyun Kırkma Kursunu Tamamlayanlara Sertifikalarını Başkan Gürkan Verdi.

Vatanseverler Derneğinden Başkan Akın’a Ziyaret

Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan Ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle Birlikte Malatya Damızlık Koyun Ve Keçi Yetiştiricileri Birliği, Tarım Platform Başkanı İhsan Akın’ı Ziyaret Ettiler.

Başkan Akın, Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneğini Ziyaret Etti

Malatya Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birlik Başkanı İhsan Akın, Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan’a Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu.

Vali Baruş, Birlik ve Oda Ziyaretlerinde Bulundu

Vali Aydın Baruş, kamu ve özel sektöre yönelik sürdürdüğü ziyaretler kapsamında Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği, Veteriner Hekimler Odası ve Fırıncılar Odasını ziyaret etti.

Başkan Güder’den Çiftçilere Müjde

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Malatya Tarım Platformu ile Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı İhsan Akın’ı ziyaret etti.

Akın, Birliğimiz Olarak Barış Pınarı Harekatını Destekliyoruz

Malatya Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı İhsan Akın da Türkiye'nin birliği, beraberliği ve sınır güvenliği için yapılan harekata maddi ve manevi olarak destek verdiklerini bildirdi. 

Başkan Akın, "10 Ocak Gazeteciler Günü Kutlu Olsun"

Malatya ili Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü münasebetiyle Malatya'da görev yapan gazetecilere kahvaltıda bir araya geldi.

İhsan Akın’dan TYGD’ye Ziyaret

​​​​​​​Malatya İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birlik Başkanı ihsan Akın,TYGD(Türkiye Yerel Gazeteciler Derneği)'ni ziyaret etti.

‘Koyun Kırkım’ Kursu Başladı

Malatya Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği tarafından 4’üncüsü düzenlenen koyun kırkım kursu başladı. Koyun kırkım’ kursu başladı.

Başkan Akın Gazetecilerle Kahvaltıda Bir Araya Geldi

Malatya ili Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü münasebetiyle Malatya görev yapan Gazetecilerine kahvaltı verdi.

Akın, Çoban Müzesinin Desteğini Kaptı

Malatya İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Akın, obam müzemize destek vereceklerini söyleyen, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman’a teşekkür etti.

Başkan Akın, Çoban Müzesi İçin Destek İstedi

Malatya İli Damızlık, Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birlik Başkanı İhsan Akın, Malatya Kültür ve Turizm İl Müdürü Levent İskenderoğlu'nu ziyaret...

‘Koyun Kırkım’ Kursu

Malatya Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği tarafından 2 incisi düzenlenen ’Koyun kırkım’ kursu başladı.

Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliğinden İftar Yemeği

Malatya İli Damızlık, Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı İhsan Akın tarafından Ramazan ayı dolayısıyla iftar verildi.

Birlik Başkanı Akın’dan Basına İftar Yemeği

Malatya İli Damızlık Koyun Ve Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı İhsan Akın, Basın Mensupları İle İftarda Bir Araya Geldi.