Bir Araya Haberleri

Bir Araya Haberleri

Başkan Taşkın: Doğalgazsız Mahalle Bırakmayacağız

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, AKSA Malatya Doğalgaz Dağıtım A.Ş. Şirket Müdürü Güngör Ateş ile bir araya gelerek doğalgaz yatırımlarına ilişkin istişarelerde bulundu.

Kent Konseyi Çocuk Meclisi Başkan Sami Er İle Bir Araya Geldi

Malatya Kent Konseyi Çocuk Meclisi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er ile Büyükşehir Meclis Salonu’nda bir araya geldiler.

Milletvekili Ölmeztoprak’tan Konteyner Kent Ziyareti

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Yeşilyurt ilçesinde ziyaret ettiği ettiği konteyner sakinleri ile bir araya geldi.

Başkan Budan, Dernek Çalışmalarımız Devam Ediyor

HİMYAÇDER Genel Başkanı Ayşe Ece Budan, Dernek çalışmalar hakkında bilgiler verirken, Dernek 20204 yılında yapılacak bazı çalışmalarımızın ve yine çok önemli projelerimizin olduğundan dolayı ve çalışmalar hakkında, Dernek Genel Başkan Yardımcısı Zeki Dağ’la bir araya gelerek istişarelerde bulundular.

Başkan Taşkın Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın ilk mesai gününde vatandaşlarla bir araya geldi.

Vali  Yazıcı, Malatya Girişim Grubu ile İftar Programında Buluştu

Vali Ersin Yazıcı, Malatya Girişim Grubu tarafından düzenlenen iftar programında iş insanları ile bir araya geldi.

Allah Birliğimizi Beraberliğimizi Daim Etsin

İftar Programında Vatandaşlarla Bir Araya Gelen Başkan Er' Allah Birliğimizi Beraberliğimizi Daim Etsin'

Vali Ersin Yazıcı Türkiye Kızılay Derneği Malatya İl Başkanlığı Tarafından Düzenlenen Geleneksel İftar Programına Katıldı

Vali Ersin Yazıcı, I. Kaynarca Konteyner Kentte, Türkiye Kızılay Derneği Malatya İl Başkanlığı tarafından düzenlenen geleneksel iftar programına katılarak vatandaşlarla bir araya geldi.

Vali Ersin Yazıcı’nın Eşinden Şehit Ailelerine Ziyaret

Şehit ailelerini yalnız bırakmayan, ev ziyaretleri ile şehit aileleriyle sık sık bir araya gelen Hanımefendi Hanife Yazıcı, bugünkü programını da yine şehit ailelerine ayırdı.

Fendoğlu’ndan sert tepki, “Kazanacağız, ama yanlış yapanları unutmayacağız”

Cumhur ittifakının Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Hekimhan Belediye Başkan Adayı Memet Tabaroğulları, iftar yemeğinde Hekimhanlı hemşerileri ile bir araya geldi. İftara katılan Milliyetçi Hareket Partisi  (MHP) Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, tüm teşkilatın sahada çalıştığını belirterek, “Tabaroğulları ile Hekimhan’ın makus talihi değişecektir” dedi.

Başkan Adayı Gürsoy, Vatandaşlarımızın Sesine Kulak Vereceğiz

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan mahalli seçimlere sayılı günler kala CHP Yeşilyurt belediye başkan adayı Alper Gürsoy seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Başkan adayı Alper Gürsoy, seçim çalışmaları kapsamında bugün Yeşiltepe halk pazarında ki esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Hanımefendi Hanife Yazıcı’nın Miad Evlerindeki Çocuklarla İftar Yemeği

Hanımefendi Hanife Yazıcı, Miad Evlerinde kalan çocuklarımızla iftar yemeğinde bir araya geldi.

Başkan Sülük, Hizmetkâr Olmaktan Şeref Duyuyoruz

Mart ayının 31'inde gerçekleşecek olan Yerel seçimler'e sayılı günler kala, Pütürge İlçesini 5 yılda hizmetleriyle kalkındıran, halk arasında HİZMET ADAMI diye nitelendirilen, Ak Parti Pütürge Belediye Başkan Adayı ve Mevcut Başkan Mikail Sülük, yoğun bir şekilde ziyaret programları gerçekleştirmeye ve vatandaş ile bir araya gelmeye devam ediyor.

Başkan Güder Yerinde Dönüşüm Projesiyle İlgili Muhtarlara Bilgilendirme Yaptı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 21 mahallede yerinde dönüşüm yapılacağının müjdesini vermesinin ardından dönüşüm yapılacak mahallelerin muhtarlarıyla bir araya gelerek projenin detaylarını anlattı.

Vali Yazıcı'dan Türk Ocakları'na Ziyaret

Malatya Valisi Ersin Yazıcı ziyaretler kapsamında Türk Ocakları Malatya Şube Başkanı Nadir Günata ve Yönetim Kurulu ile bir araya geldi.