Anne Haberleri

Anne Haberleri

Anneler Günü Kutlu Olsun

Vali Ersin Yazıcı’dan Anneler Günü Mesajı

Her yıl Mayıs ayının ikinci haftası Pazar günü, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de “Anneler Günü” olarak kutlanmaktadır.

Başkan Er, Anneler Karşılıksız Sevginin Timsalleridir

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Anneler Gürü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

VEFAT VE BAŞSAĞLIĞI

Büyük Birlik Partisi Genel Merkez  Disiplin kurulu Başkanı Ercan Altunkaya'nın  bacanağı, İstanbulda geçirdiği trafik kazasında bacanağının Annesi kardeşi ve yeğeni vefat etmişti.

VEFAT VE BAŞSAĞLIĞI

Anadolu Basın Birliği Derneğimizin Yönetim Kurulu Üyesi Semira Aktaş Kardeşimizin Annesi Vefat Etmiştir.

Annelerin Tercihi Ahşap Oyuncaklar

Yeni nesil anneler; daha doğal ve sağlıklı olduğu için bebekleri ve çocukları için çevre dostu ahşap oyuncakları tercih ediyor.

SMA Hastası Safa Pektaş, Yardımlarınızı Bekliyor

SMA hastası Safa bebeğin annesi Pektaş, Kendi evladına hiçbir şekilde müdahale edememek gerçekten çok zor olduğunu ve Safa’nın sağlığına kavuşması için hayırseverlerin desteğini bekliyoruz dedi. Safa Pektaş’, sende bir güneş ol, Valilik izniyle yapılan yardımlar şu anda x e  ulaşmıştır, Allah hepinizden razı olsun, Safa’nın kurtulması için zamanımız çok az kalmıştır ve hayırseverlerin ve yine iş adamlarımız ve siyasilerimizin yardımını bekliyoruz.

Başkan Karademir, Büyük Türk Dünyası Birliğini Sağlamalıyız

Büyük Türk Dünyası Yurtdışı Genel Başkanlığı ve Büyük Türk Dünyası Derneği Malatya il Başkanı Veysel Karademir, Türk Milleti Tarih'te Öldü Denilen Yerde Dirilen, Bittiği Zannedildiği Anda Tarihi Yeniden Yazmaya Başlayan Şerefli Bir Millettir dedi.

Ayşe Doğan Taziyeevi Açılışı Yapıldı

Sanatçı Latif Doğan’ın annesi Ayşe Doğan adına Malatya Valiliği, Doğanşehir Kaymakamlığı ve Doğanşehir Belediye Başkanlığının katkılarıyla, Latif Doğan tarafından Doğanşehir İlçesi Erkenek Mahallesinde yapılan Ayşe Doğan Taziyeevi'nin açılışı düzenlenen törenle yapıldı.

Çalık, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Malatyalı Şehidin Annesi İle Görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pençe-Kilit Operasyonu'nda EYP'nin patlaması sonucu şehit olan Malatyalı Piyade Uzman Çavuş Halil Koç’un annesiyle telefonda görüşerek taziyelerini iletti.

VEFAT VE BAŞSAĞLIĞI

Kıymetli Dostum Erdal Altunkaya’nın Annesi Perihan Altunkaya, (70) Vefat Etmiştir. Altunkaya Ailesine Başsağlığı Diliyorum.

Başkanı Samanlı’dan Taziye Mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı, Malatyalı Ünlü Sanatçı Ali Kınık’ın vefat eden annesi için bir taziye mesajı yayınladı.

Yeşilyurt Belediyesi Anneler Günü Düzenlenmiş Olduğu Program Ve Etkinlikler

Yeşilyurt Belediyesinin ‘Anneler Günü’ Dolayısıyla Düzenlediği Etkinlik Renkli Ve Duygusal Anlara Sahne Oldu.

Başkan Güder, Battalgazili Annelerle Buluştu

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 8 Mayıs Anneler Günü nedeniyle ilçedeki anneleri misafir etti. Bu özel günde tüm annelerin gününü kutlayan Başkan Güder, “Ömrünü evlatlarına adayarak sevgisini ve şefkatini bizlerden esirgemeyen tüm annelerimizin günü kutlu olsun” dedi.

Başkan Yıldız, Anneler Günü Kutlu Olsun

İYİ Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Serdar Yıldız, Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak “Anneler koşulsuz sevginin tükenmez pınarlarıdır. Hadiste dahi Cennet analarımızın ayakları altındadır denmektedir" dedi.

Başkan Samanlı, Anneler Günü Nedeniyle Bir Mesaj Yayınladı

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı, Anneler Günü sebebiyle bir mesaj yayınladı. Yayınladığı mesajda; “Bazen bir dokunuşla bile hayat verecek kadar kutsal bir varlık tarafından dünyaya getiriliyoruz.

Başkan Yılmaz, Anneler Günü Kutlu Olsun

Sevginin, merhametin, fedakarlığın vücut bulmuş hali olan annelerimizin günü kutlu olsun.

Başkan Gürkan'dan Anneler Günü Mesajı

Başkan Gürkan, Annelerimizin Gurur Duyacakları Evlatlar Olmak Onlar İçin En Büyük Mutluluktur.

Başkan Güder’den Anneler Günü Mesajı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Çınar, Annelerimiz Sevginin, Şefkatin ve İyiliğin Sembolüdür

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Annelerimiz fedakârlık, sabır, sevgi ve hoşgörüyle dünyanın en yüce görevini yerine getirirken; merhametin ve şartsız sevginin sembolüdür.” dedi.

Yeşilyurt’lu Annelerden Suriyeli Çocuklara Şefkat Eli

Yeşilyurt Belediyesi Meslek Edindirme Kursu Kursiyerlerinden Örnek Davranış!

Battalgazi Belediyesi Ekipleri, Canlarını Hiçe Sayarak Canlar Kurtardı

Adıyaman’ın Sincik ilçesinde yeni doğum yapmış kadın ve bebeğinin yardımına Battalgazi Belediyesi ekipleri yetişti Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in talimatlarıyla 17 saatlik yoğun bir çalışma sonucunda çiçeği burnunda anne ve bebeği, Malatya Turgut Özal Tıp Merkezi’ne yetiştirildi.

Ağbaba'nın Annesi Vefat Etti

Bir süredir tedavi gören CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba'nın Annesi Elif Ağbaba vefat etti.

Battalgazi’de "En İyi Narkotik Polisi Anne" Projesi Tanıtıldı

İçişleri Bakanlığı tarafından hayata geçirilen ‘En İyi Narkotik Polisi Anne’ projesi kapsamında Battalgazi Belediyesi personellerine eğitim semineri düzenlendi. Seminerde konuşan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Gençlerimizi uyuşturucudan korumalıyız. Bu noktada en büyük görev ise annelere düşüyor” dedi.