Başkan Samanlı, Anneler Günü Nedeniyle Bir Mesaj Yayınladı

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı, Anneler Günü sebebiyle bir mesaj yayınladı. Yayınladığı mesajda 'Bazen bir dokunuşla bile hayat verecek kadar kutsal bir varlık tarafından dünyaya getiriliyoruz.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı, Anneler Günü sebebiyle bir mesaj yayınladı. Yayınladığı mesajda; “Bazen bir dokunuşla bile hayat verecek kadar kutsal bir varlık tarafından dünyaya getiriliyoruz. Sonra hayatımızdaki önemli olan ne varsa onun adıyla sesleniyoruz. Ana dil diyoruz; ana vatan diyoruz, ana kara diyoruz. Hayatımızın en merkezine ihtiyari veyahut gayri ihtiyari hep annelerimizi koyuyor, bundan zerre imtina etmiyoruz.” diyen Başkan Mesut Samanlı’nın mesajının devamı şöyle;

ANNELERİMİZ HEM VAR OLUŞ HEM DE YOK OLUŞ SEBEBİDİR

“Bugün tarifi zor bir kelimenin izahını yapacağız; annelik. Tarifinin zorluğu üstlenilen görevin zorluğundan ve içtenliğinden geliyor. Annelerimizin, dünyanın en çetrefilli işlerini başaran birer kahraman olduklarını düşününce, fikrimizde ne kadar haklı olduğumuzu görüyoruz.

İnsanoğlu var olduğu günden beri; bir bedeni vücuda getirmek gibi asli bir görevi, hayatının temel prensibi kabul eden tüm annelerimiz bizlerin en mahrem mukaddesatıdır. Derin bir tevazu ile tüm bir ömrünü insanlık için harcayan annelerimiz; bizlerin hem var oluş hem de yok oluş sebebidir.

Hayatımızın henüz ilk anlarından itibaren anne sevgisinin ve dokunuşunun önemine değinen uzmanların sözleri hepimizin malumudur. Demek ki; bazen bir dokunuşla bile hayat verecek kadar kutsal bir varlık tarafından dünyaya getiriliyoruz. Sonra hayatımızdaki önemli olan ne varsa onun adıyla sesleniyoruz. Ana dil diyoruz; ana vatan diyoruz, ana kara diyoruz. Hayatımızın en merkezine ihtiyari veyahut gayri ihtiyari hep annelerimizi koyuyor, bundan zerre imtina etmiyoruz.

Annelerimiz ile ilgili Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli de şöyle der; ‘Annelik fedakarlık numunesi, sevgi nişanesi, en iyi niyet, en görkemli insani ve manevi ziynettir. Anne; ömür boyu baş tacı edilecek değerdir. Onları kırmayalım, incitmeyelim, üzmeyelim. Çünkü haklarını ödememizin belki de imkansız olduğu yüksek kıymet tabii ki annedir.’

Başta şehit annelerimiz olmak üzere; Çorak toprakları yeşerten, çöle dönmüş tüm yüreklere adeta yağmur getiren, yoklukta bile maharetli elleriyle sofralarımıza bereket getiren tüm annelerimizin, Anneler Gününü kutluyorum. Anne nefestir; Allah kimseyi nefessiz bırakmasın. ”  

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN