Başkan Yıldız, Anneler Günü Kutlu Olsun

İYİ Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Serdar Yıldız, Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak 'Anneler koşulsuz sevginin tükenmez pınarlarıdır. Hadiste dahi Cennet analarımızın ayakları altındadır denmektedir' dedi.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Başkan Yıldız, Başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerin Anneler Günü’nü kutlayarak “İnsanı insan yapan sevgi, şefkat, Merhamet ve fedakarlık gibi duyguların en güzel simgesi annelerimizdir” şeklinde konuştu.

Başkan Yıldız, Türk kültürünün en kutsal değerlerinin başında annelik kavramının geldiğini belirterek,  Annelere yalnızca bir gün değil her gün kıymet verilmesi gerektiğini vurguladı.

Başkan Yıldız, “Her birimizin hayat bulmasında, yetişmesinde ve bugünlere gelmesinde en büyük emek sahibi annelerimizdir. Evlatlar olarak bize düşen görev onların hayatlarını kolaylaştırmak, yalnızca ihtiyaç duyduklarında değil, her zaman yanlarında olmak ve onlara bize verdikleri emeklerin boşa gitmediğini gösterecek bir hayat yaşamaktır” dedi.

Başkan Yıldız, “Öncelikle, üzerimde büyük emeği olan hakkın rahmetine kavuşmuş annemi ve hakkın rahmetine kavuşmuş diğer anneleri saygı ve rahmetle ile anıyor, başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerin Anneler Günü’nü yürekten kutluyorum” dedi

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN