Açılış Haberleri

Açılış Haberleri

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Coşku ile Kutlandı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM’nin açılışının 104. Yıl dönümü, Malatya’da düzenlenen törenlerle kutlandı.

Turizm Haftası Kutlamaları Başladı

Her yıl 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan Turizm Haftası açılışı Mehmet Ali Aydınlar Fen Lisesinde yapıldı.

Yazıcı, Bir Gün Çok Şeyi Değiştirebilir

Hanımefendi Hanife Yazıcı, 1-7 Nisan Kanser Haftası nedeniyle Yeşilyurt İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından, Erman Ilıcak Fen Lisesinde düzenlenen “Bir Gün Çok Şeyi Değiştirebilir” isimli projenin açılış törenine katıldı.

Fatih Erbakan, Yeşilyurt'u ve Malatya'yı Emin Ellere Teslim Ettik

 Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Malatya'ya gelerek Battalgazi'de binlerce  kişinin katılımıyla Battalgazi Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışını  gerçekleştirdi.

Başkan Gürkan, Esenlik Malatya'nın Markasıdır 

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 20 yıldır atıl vaziyette duran ve Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Malatya ekonomisine kazandırılan eski adıyla Yimpaş, yeni adıyla Malatya City AVM içerisinde açılışı gerçekleştirilen Esenlik Marketini ziyaret etti. 

MHP Malatya İl Başkanlığı’nın Yeni Üye Kayıt Standına Vatandaşlardan Yoğun İlgi

MHP Malatya İl Başkanlığı’nın koordinesinde, Milletvekili Mehmet Fendoğlu, MYK Üyesi Eyüp Gönültaş, İlçe Başkanları, KAÇEP Başkanı ve STK temsilcilerinin katılımı ile Soykan Parkı’nda açılışı yapılan yeni üye kayıt standına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Kale Ülkü Ocakları Büyük Bir Coşku ve Kalabalıkla Açıldı

Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığı tarafından açılışı gerçekleştirilen Kale Ülkü Ocakları’nın açılışına büyük bir coşku, heyecan ve maneviyat hakim oldu.

Malatya “Altın Eller Geleneksel El Sanatları” Festivalinin Açılışı Yapıldı

İlimizi ulusal boyutta etkin bir şekilde kültürel ve sanatsal yönden tanıtmak, geleneksel el sanatlarının değerini koruyarak gelecek kuşaklara aktarmak amacıyla Kültür ve Turizm Bakanlığı, Malatya Valiliği ve Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı işbirliği ile 23-24-25 Aralık 2022 tarihleri arasında Malatya Park AVM’de düzenlenecek olan “Malatya Altın Eller Geleneksel El Sanatları Festivalinin” açılışı yapıldı.

Malatya Altın Eller Geleneksel El Sanatları Festivali Açışı Gerçekleştirildi

Kültür ve Turizm Bakanlığı katkılarıyla Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Malatya Park AVM’de düzenlenen ‘Malatya Altın Eller Geleneksel El Sanatları Festivali’ açılışı gerçekleştirildi.

Yeni Malatyaspor Samsun'da Galibiyeti Kaçırdı. 1 - 1

Spor Toto 1. Lig'de 17. haftanın açılış maçında Samsunspor ile Yeni Malatyaspor 1-1 berabere kaldı..

Çalık, Malatya’ya 39 Milyar TL’lik Yatırım Yaptık

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya’ya son 20 yılda 39 milyar TL’lik yatırımı kazandırdıklarını ifade ederek, “Cumhurbaşkanımız Malatya’ya son gelişinde 19 milyar TL’lik yatırımın açılışını gerçekleştirdi. 12 milyar TL’lik yatırım ise devam ediyor” dedi.

MTÖ Üniversitesi 2022-2023 Akademik Yılı Açılış Töreni Gerçekleştirildi

Malatya Turgut Özal Üniversitesi 2022-2023 Akademik Yılı Açılışı, Turgut Özal Üniversitesi Battalgazi Kampüsünde bulunan Turgut Özal Konferans Salonunda yapılan törenle gerçekleştirildi.

Gürkan: Her Zaman Kıbrıs Halkıyla Beraber Olduk

İnönü Üniversitesi 2022-2023 Akademik Yılı açılış töreni kapsamında düzenlenecek olan  ‘Doğu Akdeniz’deki Gelişmeler Çerçevesinde Mavi Vatan Kıbrıs’ konulu konferans programına katılmak üzere Malatya’ya gelen Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret ederek, bir süre görüştü.

Çınar, Kadınların Olduğu Yerde Başarı Vardır

Başkan Çınar, Yeşilyurt Kent Konseyinin ‘Kadın Kadının Yurdudur’ Projesinin Açılışına Katıldı.

Türkiye Şehit Aileleri ve Gazileri Vakfı Malatya Şubesi Açıldı

Türkiye Şehit Aileleri ve Gazileri Vakfı Malatya Şubesi açılışı düzenlenen törenle yapıldı.

Rıdvan Mertöz İlkokulu Açılışı Yapıldı

Battalgazi İlçesi Elmalı Mahallesinde hayırsever iş insanı Rıdvan Mertöz tarafından, metruk halde iken yeniden yaptırılan İlkokul ve Anaokul olmak üzere iki bölümden müteşekkil Rıdvan Mertöz İlkokulunun açılışı düzenlenen törenle yapıldı.

Malatya’yı Eşi Bulunmaz Bir Şehir Haline Getirmek İçin Çalışıyoruz

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilenerek Malatya’ya kazandırılan Merkez Minibüs/Otobüs Durakları ve Sokak Sağlıklaştırma çalışmalarının açılışı geniş katılımla gerçekleştirildi.

Yeni Malatyaspor İzmir'de Altın Buldu. 0 - 3

Spor Toto 1. Lig'de 11. haftanın açılış maçında Yeni Malatyaspor deplasmanda Altınordu ile karşılaştı. Maçta Yeni Malatyaspor üç puanı üç golle aldı.

29 Ekim Cumhuriyet Kupası Bilardo Bölge Şampiyonası Düzenlendi

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Çok Amaçlı Spor Tesisi içerisinde yapımı tamamlanan ‘Bilardo Salonu’ açılışı düzenlenen törenle yapıldı.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Malatya’da

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, çeşitli temaslarda bulunmak, yapımı tamamlanan hizmetlerin toplu açılış törenine katılmak, STK temsilcileri ve iş adamları ile bir araya gelmek üzere ilimizi ziyaret etti.