31 Mart Haberleri

31 Mart Haberleri

Büyükşehir Belediyesi Iıı. Dönem İlk Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

Büyükşehir Belediye Meclisi, 31 Mart Yerel Seçimlerinden sonra ilk toplantısını Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er Başkanlığında, 16 Nisan 2024 Salı günü Saat 14.00’de Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirdi.

Malatya İl ve İlçe Seçim Sonuçları

31 Mart Yerel seçimleri tüm Türkiye'de olduğu gibi Malatya'da da yapıldı. Fazla farkların olmadığı, katılımın düştüğü seçimlerde Doğanşehir ve Yazıhan Belediye Başkanlığını CHP'ye kaptırdı.

Alataş, 31 Mart seçimlerinde hep birlikte yeni bir yola çıkacağız

Büyük Birlik Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Sedat Alataş, Yeşilyurt İlçemizi Hep Birlikte Ayağa Kaldıracağız. Yerinde Dönüşüm ve İmar Sorunlarını acilen çözüme kavuşturacağız dedi.

Murat Aslan, 31 Mart'ta Milletimizle Beraber Hep Birlikte Kazanacağız

31 Mart'ta Milletimizle Beraber Hep Birlikte Kazanacağız. Yada Hep Birlikte Kaybedeceğiz.

Fendoğlu, Bu Sadece Bir Yerel Seçim Değildir

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, “Bu sadece bir yerel seçim değildir. 14 Mayıs ve 28 Mayıs’taki Cumhur İttifakının zaferinin intikamını 31 Mart’ta fitne ve etik dışı hareketlerle almaya çalışıyorlar.

Reşat Erdoğan, Battalgazi Belediye Başkan Adayı Ayetullah Geçen'e Tam Destek

Malatya'nın tanınan ve sevilen iş insanı Reşat Erdoğan, 31 Mart seçimlerinde Battalgazi ilçesinde Yeniden Refah Partisi'nin adayı Ayetullah Geçen'i sonuna kadar desteklediğini söyledi.

Nasıl Olsa Vatandaş Bize Oy Veriyor Diyorlar İş Yapmıyorlar

Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, '31 Mart'ta Büyükşehir başta olmak üzere tüm ilçelerde seçimleri kazanacağız.

Murat Aslan, Sizi Unutanları 31 Mart Sabahı Sandıkta Sizde Unutun

Yeniden Refah Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Şehir Planlamacısı Murat Aslan, Yeşiltepe'nin ve Afed Evleri Mahallesi yıllardır unutulmuş bir kenara itilmiş bitmeyen büyük sorunları var dedi.

Başkan Kahveci, Çalınmadık Kapı, Tutulmadık El Bırakmayacağız

AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci, '31 Mart'a kadar çalınmadık kapı, tutulmadık el, girilmedik gönül bırakmayacağız.'

Alataş: Yeşilyurt İlçemizi yeniden ayağa kaldıracağız

Büyük Birlik Partisi Yeşilyurt İlçesi Belediye Başkan Adayı Sedat Alataş, 31 Mart yerel seçimlere az bir süre kala çalışmalarına sıkı bir şekilde devam ediyor.

Gürsoy, Bunlar Tükenmişlik Sendromu Yaşıyor

CHP'nin Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Alper Gürsoy, 31 Mart 2024'te gerçekleştirilecek mahalli seçimlere yönelik yoğun bir tempoyla çalışmalarını sürdürüyor.

Bilal Yıldırım,  Nasıl Olsa Vatandaş Bize Oy Veriyor, Diyorlar İş Yapmıyorlar

Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, “31 Mart’ta Büyükşehir başta olmak üzere tüm ilçelerde seçimleri kazanacağız. 1 Nisan’dan itibaren Malatya’nın inşası ve imarı için gece gündüz çalışacağız.” dedi.

Başkan Adayı Gürsoy, Vatandaşlarımızın Sesine Kulak Vereceğiz

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan mahalli seçimlere sayılı günler kala CHP Yeşilyurt belediye başkan adayı Alper Gürsoy seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Başkan adayı Alper Gürsoy, seçim çalışmaları kapsamında bugün Yeşiltepe halk pazarında ki esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

CHP Arguvan Belediye Başkan Tanıtımı

Cumhuriyet Halk Partisi Arguvan Belediye Başkan Adayı Ersoy Eren’in Tanıtım Toplantısı büyük bir coşku ve yoğun katılımla gerçekleşti.

AK Parti Battalgazi Belediye Başkan A. Adayı Okyay, MHP’yi Ziyaret Etti

AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Aday Adayı Latif Okyay, 31 Mart 2024 yerel seçimleri kapsamında ziyaretlerine devam ediyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Başkan Gürkan’a Başarı Plaketi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde büyükşehirlerde en yüksek ikinci oyu alan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a başarı plaketi verdi.

Büyükşehir Belediyesi Meclisi İlk Toplantısını Gerçekleştirdi

Büyükşehir Belediye Meclisi, 31 Mart Yerel Seçimlerinden sonra ilk toplantısını Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Başkanlığında, 15 Nisan 2019 Pazartesi günü Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirdi.

Hekimhan'da Yeni Dönemin İlk Meclis Toplantısı

Hekimhan Belediye Meclisi, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi.

 Hep Birlikte Çalışacağız, Hep Birlikte Başaracağız

Yeşilyurt Belediye Meclisi, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinden sonra ilk toplantısını yaptı.

Nusret Durna, 31 Mart’ta Yapılan Yerel Seçimler Ülkemize Hayırlı Olsun

Hekimhan Taşoluk ve Kaymak Mahallesi muhtar adayı Nusret Durna, 31 Mart’ta yapılan yerel seçimler Ülkemize ve Malatya’mıza ve yine Hekimhan İlçemize, Taşoluk ve Kaymak Mahallelerimize hayırlı olsun dedi.

Başkan Samanlı, Teşekkürler Battalgazi...!

MHP(Milliyetçi Hareket Partisi) Battalgazi İlçe Başkanı Mesut Samanlı, 31 Mart yerel seçimler sebebiyle bir açıklama yaparak, yerel seçimlerin vatana, millete hayırlı olmasını istedi.

Büyükşehir’de Hizmet Bayrağını Selahattin Gürkan Devraldı

31 Mart Yerel Seçimlerinde rekor bir oyla Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Selahattin Gürkan, eski Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’tan şehrin anahtarını teslim aldı.

Fırat Edaş’ta Seçim Hazırlıkları Tamam

31 Mart Yerel Seçimleri’ne sayılı günler kala Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. sorumluluk bölgesinde bulunan Bingöl, Elazığ, Malatya, Tunceli illerinde gerekli seçim hazırlıklarını tamamladı.

Güder, 31 Mart’ta Sandıkları Patlatacağız

AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Osman Güder, "Biz, milletimize hizmet etmek için bu yola çıktık.

Çınar, 31 Mart'ta Yeni Bir Zafer Kazanacağız

Yeşilyurt Belediye Başkanı ve AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Mehmet Çınar, "31 Mart'ta yeni bir zafer kazanarak, 'Gönül Belediyeciliği' anlayışıyla milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi.

Gürkan, 31 Mart'ta Malatya, Türkiye'ye Büyük Bir Ses Verecek

Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan, "Malatya'yı hep birlikte Süper Lig'e çıkartacağız" dedi.