Esenlik'ten 25. Kayısı Festivaline Özel İndirim Kampanyası

Esenlik Süpermarketlerde ve Sanal Markette 19 - 24 Temmuz Tarihleri Arasında Bir Çok Ürünü Tüketiciyle Buluşturmaya Devam Ediyor.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Malatya'nın Öz Markası Esenlik Süper Marketleri Kaliteli ve uygun fiyatlı ürünleri tüketiciyle buluşturmaya devam ediyor. Esenlik Süper Marketlerinde ve Sanal Market'te 19 - 24 Temmuz Tarihleri Arasında Bir Çok Üründe 25. Uluslar Arası Malatya Kayısı Festivaline Özel İndirim Kampanyası Başlattı.

Esenlik Tüm Şubelerinde ve Sanal Markette 19 - 24 Temmuz Tarihleri Arasında Vatandaşların Daha Uygun Fiyatlara Alış Veriş Yapabilmesi İçin, Bir Çok Üründe İndirimli Satışlara Başladı.

Esenlik Marketler Tüm Şubelerinde 19 - 24 Temmuz Tarihleri Arasında Bir Çok Üründe 25. Uluslar Arası Malatya Kayısı Festivaline Özel  Tabaklı Bonfile Tavuk, Sofralık Çikolata, Zeytin, Peynir, Salça, Sıvı El Sabunu, Un, Bisküvi, Çocuk Bezi, Pirinç, Çamaşır ve Bulaşık Makinesi Deterjanı, Çay, Kağıt Havlu, Meyve ve Sebze Olmak Üzere Bir Çok Üründe İndirimli Fiyatlarla Tüketiciye Buluşturuyor. Esenlik Şirketi Malatya Halkından aldığı güç ile yoluna devam ederken kazancını ise Malatya ekonomisine tekrar kazandırıyor.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN