MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

“Üniversiteler Güvenliği” Toplantısı Yapıldı

İlimizde bulunan Üniversiteler ve onlara bağlı Yüksekokulların sorunlarının ve güvenliğinin görüşüldüğü Üniversite Güvenlik ve Koordinasyon Toplantısı, Vali Aydın Baruş’un başkanlığında gerçekleştirildi.

Başkan Yıldırım, Malatya Kamuoyuna Teşekkür Ediyoruz

10. Malatya Film Festivali'nin pandemi, ekonomik giderler ve Cinsiyetsiz Oyuncu Ödülü vermesi sebebiyle halkımıza ve ilgili yetkililere yaptığımız çağrılar sonucunda iptal edilmiştir.

A Milliler Rusya'yı 3-2 Yendi

A UEFA Uluslar B Ligi 3. Grup 5. maçında A Milli Takımımız, sahasında Rusya'yı 3-2 mağlup etti ve gruptaki ilk galibiyetini aldı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı 2 Bin Yeni Antrenör Alınacak

Gençlik ve Spor Bakanlığının 2021 yılı bütçe görüşmelerine başlandı. Bakan Kasapoğlu, önümüzdeki günlerde 2 bin yeni antrenör alacaklarını duyurdu.

Gürkan, Tabiat Parkı Güzelliğiyle Müstesna Bir Merkez

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Orduzu Pınarbaşı Turgut Özal Tabiat Parkı’nda incelemelerde bulundu.

Pandemi Nedeniyle Uluslararası Film Festivali İptal

Malatya Uluslararası Film Festivali Tertip Komitesi Tarafından Yapılan Açıklamaya Göre, Pandemi Nedeniyle Uluslararası Film Festivali İptal Edildi.

Fendoğlu, TBMM Malatya’nın Sorunlarını Dile Getirdi

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu Yazıhan, Kale, Darende Ve Yeşilyurt Köylerinde’ ki (Mahalle) Elektrik, Telekom Ve Telefon Şebeke Sorunlarını Gündeme Getirdi.

Başkan Güder: 'Köy Evleri Yıl Sonunda Teslim Edilecek'

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Bulutlu mahallesinde depremzede aileleri için yapımı devam eden 26 adet köy evi ve 8 adet ahır inşasının çalışmalarını yerinde inceleyerek, köy evlerinin yıl sonunda hak sahiplerine teslim edileceğini belirtti.

Başkan Çınar Çalışıyor, Yeşilyurt İlçesi Güzelleşiyor

Yeşilyurt Belediyesi, Yeni Yatırımlarıyla Yeşilyurt’un Çehresini Değiştiriyor.

15 Temmuz Milli İrade Ocağı'ndan Başkan Gürkan’a Ziyaret

15 Temmuz Milli İrade Ocakları Kadın Kolları Teşkilâtı ve İl Başkanı Serkan Aybar, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Selahattin Gürkan’ı Makamında Ziyaret Etti.

Büyükşehir, Malatya Lisesi’nde Bahçe Düzenlemesi Gerçekleştirdi

Başkan Gürkan: Eğitim Kurumları Bizim İçin Çok Önemli.

Popüler Kültür Karşısında Mücadele Eden Sanatçılarımızı Desteklemeliyiz

Türk Halk Müzüğü Sanatçısı Ela Yıldız Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesini Ziyaret Etti.

Başkan Gürkan Sanayi Sitesini Ziyaret Etti

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, çalışmaların büyük oranda tamamlandığı Yeni Yol Caddesindeki incelemesinin ardından Küçük Sanayi Sitesi esnaflarını ziyaret ederek bir süre görüştü.

25 Bin Kök Süs Bitkisinin Dikimi Yapılıyor

Battalgazi Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü’nün Fırat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yerleşkesindeki 15 dekarlık alan üzerinde oluşturduğu Özel sera alanında üretilen 25 bin adet Süs Lahanası ve bitki çeşitlerinin dikimine başladı.

Toplam 18593 haber.