Popüler Kültür Karşısında Mücadele Eden Sanatçılarımızı Desteklemeliyiz

Türk Halk Müzüğü Sanatçısı Ela Yıldız Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesini Ziyaret Etti.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

THM Sanatçı Ela Yıldız, Bizleri bu gün burada misafir eden Sayın Zeki Dağ ve yönetim kurulu arkadaşlarına teşekkür ediyorum dedi.

Malatyalı Türk Halk Müzüğün sanatçısı Ela Yıldız. Bu gün Malatya’da olmaktan çok mutluyum. Yeni dostlarımızla tanıştık ve kendilerine misafir olduk. Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Sayın Zeki Dağ, www.malatyabirlikgazetesi.com köşe yazarı Ali Fırat, Abimizle tanışmaktan gerçekten çok mutlu oldum. Bizleri misafir ettiler. Her zaman bizleri yalnız bırakmayan Kadir Değirmenci abimizde teşekkür ediyorum. Bizler Malatyalıyız ve Malatya’mızı çok seviyoruz dedi.

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Bizler kendi kültürümüze ve sanatçılarımıza sahip çıkmalıyız.  Bizler bizim olmayan bizlere dayatılan sözde uyduruk popiler kültür ile hep birlikte mücadele etmeliyiz. Biz Türk Milletinin geçmişten bu güne kadar gelen Kültürleri, Folklorü ve geleneksel yaşam kültürünü yaşatmak için mücadele etmeliyiz.  Bu nedenden dolayı Türk Milletinin Türkülerini , Manilerini , Şiirlerini , Deyişlerini , Masallarını ve Halk Oyunlarını yaşatmaya çalışan ve mücadelesini veren  sanatçılarımıza ve emekçilerimize sahip çıkmalıyız ve desteklemeliyiz.. Başkan Dağ, Derneğimizi ve bizleri ziyarete gelen Türk Halk Müzüğü sanatçısı ve hemşerimiz Ela Yıldız’a teşekkür ediyorum ve kendilerine başarılar diliyorum. İnşallah başarılı olur daha güzel yerlerde ve görmek isteriz dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN