MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

20 Adet Gümrük Kaçağı Telefon Yakalandı

KOM Şube Müdürlüğü görevlilerince boğma rakı imalatı yaptığı ve bu boğma rakıları piyasa sürdüğü yönünde bilgiler elde edilen 2 şahsa yönelik yapılan 2 ayrı çalışmada;

Başkan Gözükara, Başkan Kayanın Çalışmalarını Takdir Ediyoruz

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Malatya Şube Başkanı Mustafa Gözükara, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Bu gün MHP Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya ve yönetim kurulunu ziyaret ettiler.

Kuraklık Yüzünden Ekmek Yapacak Buğdayı Bulamayacağız

Ağbaba, Kurumuş Kayısı Ve Ceviz Dallarıyla Mecliste Don Felaketini Anlattı.

Kursiyerler Meslek Öğrenerek, Aile Bütçelerine Katkı Sağlıyor

Büyükşehir Belediyesi Kursları Pandemi Kuralları Kapsamında Devam Ediyor.

Büyükşehir Meydan Karşılığında Milli Eğitime Okul Alanı Bağışladı

Malatya Kent Meydanı İçin Protokol İmza Töreni Düzenlendi.

Başkan Güder’in Özel Talimatının Startı Verildi

32 Parkta Yenileme Çalışması Başladı.

Başkan Kahveci’den Hayırlı Olsun Ziyareti

AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Türk Telekom Malatya İl Müdürlüğü’ne Atanan Ahmet Alevcan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Yeşilyurt Belediyesi, Aileyi Korumak Projesine Başlattı

Yeşilyurt Belediyesi Ve Eğitim Bir-Sen Şubesi,  ‘Aileyi Korumak Fethimizdir’ Projesini Başlattı.

MASKİ, Dron Destekli Kaçak Su Tespiti Yapıyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü Müşteri Hizmetleri ve Kurumsal İletişim Dairesi Başkanlığı ekipleri Malatya’da kaçak su kullananlara göz açtırmıyor.

Başkan Gözükara’dan Rektör Kızılay’a Ziyaret

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Malatya Şubesi İl Başkanı Mustafa Gözükara, Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay ve Turgut Özal Tıp Merkezi Başhekimi Prof. Dr. Ali Beytur’u makamlarında ziyaret etti.

Büyükşehir Belediye Meclisi Mayıs Ayı Toplantıları Sona Erdi

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi, Mayıs Ayı ll. Birleşimi Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Vahap Erdem Başkanlığında, 27 Mayıs 2021 Perşembe günü saat 14.00’de Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirildi.

Başkan Güder, Dünya Birincisi Balaban’ı Ağırladı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, okul laboratuvarında geliştirdiği projeyle Amerika'da düzenlenen Uluslararası Bilim ve Mühendislik Yarışması’nda (ISEF) SPIE özel ödül kategorisinde birinciliği elde eden 17 yaşındaki lise öğrencisi Feridun Balaban’ı makamında konuk etti.

Ağbaba, Ev Emekçileri “Toz Bezi Değil, Ev İşçiyiz” Diyorlar

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, CHP Genel Merkezi önünde gerçekleştirdiği basın toplantısında kadın ev emekçilerinin sorunlarını gündeme getirdi.

Çınar, Padişah Yemeğimizi En Güzel Şekilde Dünyaya Tanıtacağız

Başkan Çınar, Kiraz Yaprağı Sarmasının Coğrafi İşaret Tescil Belgesini Yeşilyurt Kadın Girişimi Üretim Ve İşletme Kooperatifine Teslim Etti.

Malatya Parklarını Yazlık Çiçekler Süslüyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Park Ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı, Yaz Aylarının Koşullarına Uygun Mevsimlik Çiçek Ve Süs Bitkilerini, Kendi Bünyelerindeki Parklara Ve Yeşil Alanlara Dikmeye Başladı.

Toplam 18580 haber.