Başkan Gözükara, Başkan Kayanın Çalışmalarını Takdir Ediyoruz

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Malatya Şube Başkanı Mustafa Gözükara, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Bu gün MHP Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya ve yönetim kurulunu ziyaret ettiler.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Malatya Şube Başkanı Mustafa Gözükara, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Bugün MHP Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya ve yönetim kurulunu ziyaret etti. Başkan Gözükara, Kıymetli başkanımız yıllardır davasına sahip çıkmış ve hiçbir zaman davasına küsmemiştir. MHP Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya ve yönetim kurulu arkadaşlarına misafirperverliğinden dolayı şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına kendilerine teşekkür ediyorum dedi.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Malatya Şube Başkanı Mustafa Gözükara, Bizler Sayın Başkanımızın çalışmalarını yakinen takip ediyoruz. Sayın Mehmet Ali Kaya Başkanımızın çalışmalarını takdir ediyoruz.  Başkan Gözükara tarafından MHP Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya’ya başarılı çalışmalarından dolayı plaket takdim edildi.

MHP Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali KAYA, bugün İlçe başkanlığımızı ziyarete gelen Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Malatya Şube Mustafa Gözükara, yönetim kurulu üyelerine şahsım ve yönetim kurulu üyelerim adına kendilerine hoş geldiniz diyorum. Dedi. Başkan Kaya, Bizler her zaman Ülkemiz ve Malatya’mız için gereken çalışmalarımızı her zaman yapmaktayız. Ülkenin bekası için bizler MHP Yeşilyurt İlçe teşkilatı olarak gece gündüz demeden çalışmalarımıza devam etmekteyiz. Kaya, bu anlamlı bir günde bizleri unutmayan ve ziyaretimize gelen, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Malatya Şube Başkanı Mustafa Gözükara, yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum ve yine bizleri unutmadan bu onurlu plakete layık gördükleri içinde başta sayın başkan Mutafa Gözükara ve yönetim kurulu arkadaşlarına teşekkür ediyorum dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN