MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Başkan Güder’den Yks'ye Girecek Öğrencilere Başarı Mesajı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 26-27 Haziran 2021 tarihlerinde yapılacak olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) girecek tüm öğrencilere başarı dileyerek, sınavda ilk 10 bine giren Battalgazi’deki öğrencilere, çeşitli hediyeler takdim edeceğini açıkladı.

Başkan Gözükara’dan Başkan Sadıkoğlu’na Plaket

Türkiye Harpmalulü Gaziler Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği Malatya Şube Başkan Mustafa Gözükara, Malatya Ticaret ve sanayi. Odası Başkanı Oğuzhan Ata SağdıkOğlunu,  makamında ziyaret ettik.

Milletvekili Fendoğlu, Çiftçilerin Sorunlarını Dile Getirdi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili ve MYK Üyesi Mehmet Fendoğlu TBMM Genel Kurulunda Söz alarak Çiftçilerin Sulama Birlikleri ile Ziraat Bankasına olan Borçlarının yapılandırılması ve bu Borçlardan kaynaklanan İcra İşlemlerinin durdurulmasını talep etti.

Başkan Gürkan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Malatya’ya Davet Etti

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile bir görüşme gerçekleştirerek, kendisine Malatya’nın 13 ilçesinin temsil edildiği ağaç yapılardan yücelen kayısı hediyesini takdim etti.

Başkan Güder, Tekstilkent Projesi’ni Anlattı

TRT GAP Diyarbakır Radyosu’nun canlı yayınına telefonla bağlanan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Çalışan ve Üreten Gençler Programı” çerçevesinde Battalgazi’ye kurulacak olan ‘Tekstilkent Projesi’ hakkında genel bilgiler verdi.

Başkan Çınar, Malatya’nın Gelişimine Ciddi Katkılar Sunuyoruz

Başkan Çınar, Sivas Cumhuriyet Üniversitesinin Düzenlediği ‘Şehir Ve Kariyer’ Online Toplantısına Katıldı.

Malatya’dan Asayiş Haberleri

Malatya İl Emniyet Müdürlüğüne Bağlı Olan Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalar aşağıya çıkarılmıştır.

Malatya Narkotik’i Hırsızlara Göz Açtırmıyor

Türkiye Geneli “Huzurlu Sokaklar ve Narkotik Suçları Uygulaması”  Adı Altında Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri olarak 23.06.2021 tarihinde yapılan çalışmalar kapsamında;

Kızılay Yeşilyurt Şubeden Sürpriz Etkinlik

Kızılay Yeşilyurt şubesi daha önce toplumsal dayanışma kapsamında ihtiyaç sahibi ailelere Şahnahan mahallesinde yardım çalışmaları yürütmüştü.

Ağbaba, Emekçiler 3 Yılda Borç Batağına Sürüklendi

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı Seçimi’nin 3’üncü yıldönümüne dair değerlendirmelerde bulundu.

Tarihi Yeşilyurt Konakları, Ödül Törenleri ve Kültürel Etkinlikler

“Lezzet Caddemizin Etkileyici Atmosferinde Hemşehrilerimizle Buluşuyoruz”

Yeşilçam Sosyal Tesislerinde Son Rötuşlar Yapılıyor

Sosyal Belediyecilik anlayışını Battalgazi’de etkin olarak uygulayan Battalgazi Belediyesi, 2020 yılının Haziran ayında Tandoğan Mahallesinde temelini attığı Yeşilçam Sosyal Tesisleri’nde, son rötuşlar gerçekleştiriliyor.

Kaymakam Pütürge’de Buzların Çözülmediğini Mi Sanıyor?

Pütürge kaymakamı Batuhan TAŞKIN yanına Pütürge Cumhuriyet savcısını alarak, 21/06/2021 günü Pütürge İlkokulu’ndaki yüzme havuzuna giderler.  

Malatya TSO İle Yüksekova TSO Kardeş Oda Oldu

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası ile Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası arasında kardeş oda protokolü imzalandı. İmza programında konuşan Malatya TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, “Bölgemizin ekonomik olarak kalkınması ve büyümesi biz oda ve borsaların birlikte hareket etmesinden geçiyor” dedi.

Başkan Samanlı, Esnaf Gezilerine Devam Ediyor

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanlığı Esnaf Ziyaretlerine Aralıksız Devam Ediyor. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı, Esnaf ziyaretlerine ara vermeden devam ederken, Malatyalı esnaflarımızı bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı Başkan Samanlı’ya teşekkür ettiler.

Toplam 18580 haber.