MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Başkan Güder’den Kurban Bayramı Mesajı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Kurban Bayramı ile ilgili yazılı bir mesaj yayınlayarak, tüm vatandaşların bayramını kutladı. Başkan Güder, “Yüce Allah, yüreğimizden sadakati, teslimiyeti ve muhabbeti eksik etmesin!” dedi.

Başkan Güder, Kurban Bağışında Bulundu

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Türkiye Diyanet Vakfı'nın (TDV) sürdürdüğü vekaletle kurban organizasyonu olan “Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş” kampanyasına destek olmak adına kurban bağışında bulundu.

Milletvekili Ağbaba’dan Kurban Bayramı Mesajı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Zeki Dağ’dan Kurban Bayramı Mesajı

Anadolu Basın Birliği Derneği (ABBD) Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.  

Ağbaba, Malatyaspor Kimsenin Arka Bahçesi Değil

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Malatyaspor Derebeyler Taraftarlar Derneği’ni ziyaret ederek Malatyaspor’a ve derneğe destek açıklamasında bulundu.

MASKİ, Kurban Bayramı’na Hazır

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Kurban Bayramı süresince kesintisiz su temini için görevinin başında olacak.

Keskin; Esnaftan Alışveriş Malatya’ya Ve Köylüye Kazandırır

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Kurban Bayramı alışverişini bakkal ve pazarcı esnafından yaparak, bir kez daha vatandaşları yerli ve milli esnaftan alışverişlerini yapmaya davet etti.

24. Kültür Sanat Ve Kayısı Festivali, Kutsi ve Zara Konseriyle Sona Erdi

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen ve 16-17 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilen 24’üncü Kültür Sanat ve Kayısı Festivali, Kutsi ve Zara’nın sahne aldığı yoğun katılımlı konserle sona erdi.

DEVA Battalgazi İlçe Teşkilatı Çiftçilerle Bir Araya Geldi

DEVA Partisi Battalgazi İlçe Başkanı Göksel Atlı, Kadın Çalışmaları Başkanı Tuğba Farımaz ile birlikte Battalgazi İlçesinde Adagören, Ağılyazı,Alişar, Boran, Çolakoğlu Mahallelerinde sergen alanlarını gezerek çiftçilerin sorun ve sıkıntılarını dinlediler.

Başkan Çınar’dan Kurban Bayramı Mesajı

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Toplumsal birlikteliğin samimiyetle yaşandığı, ortak değerlerimizin hatırlandığı bir Kurban Bayramı'na daha ulaşmanın huzurunu hep birlikte yaşıyoruz.” dedi.

Büyükşehir Belediyesi Bayram Süresince Teyakkuzda Olacak

Malatya Büyükşehir Belediyesi 20-23 Temmuz tarihleri arasında kutlanacak olan Kurban Bayramı için bir dizi tedbirler aldı. Büyükşehir Belediyesi vatandaşların sorunsuz bir bayram geçirmesi için 7/24 teyakkuzda olacak.

Başkan Güder, Canlı Hayvan Pazarı’nı Ziyaret Etti

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, kurban bayramı öncesi kurbanlık satışı yapılan Canlı Hayvan Pazarını ziyaret ederek, alıcı ve satıcılarla uzun sohbet etti.

Başkan Gürkan'dan Kurban Bayramı Mesajı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Alpaslan’dan Kurban Bayramı Mesajı

Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Kaya’dan Kurban Bayramı Mesajı

MHP Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya, Kurban Bayramı Nedeniyle Bir Mesaj Yayımladı.

Keskin’den Bayram Tatili İçin Trafik Uyarısı

TESK Yönetim Kurul Üyesi ve Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Kurban Bayramı tatili nedeniyle sürücülerin ve vatandaşların trafik kurallarına uymalarını isteyerek, “Acele edip sürat yapmak ile trafik kurullarına uyma arasında en fazla 20-30 dakika oynar. Yarım saat için ailenizin, kendinizin ve başkalarının canını tehlikeye atmayın” dedi.

Toplam 18580 haber.