Başkan Zeki Dağ'dan Kurban Bayramı Mesajı

Anadolu Basın Birliği Derneği (ABBD) Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.  

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

ABBD Başkanı Zeki Dağ, “Hep birlikte ortak değerlerimizin yaşandığı bir Kurban Bayramı’na daha ulaşmanın huzurunu birlikte yaşıyoruz. Türk İslam alemi olarak bizi bu günlere eriştiren Yüce Rabbimize hamd olsun. Kurban Bayramı, birlik ve beraberliğimizin pekiştiği biz inananlar için önemli bir gündür. Bayramlar barış, hoşgörü ve kardeşlikle birlikte dayanışma ruhunun zirve yatığı günlerdir “dedi.

Başkan Zeki Dağ, “Kurban Bayramı bizlere; Hz. İbrahim ve Hz. İsmail’in sadakat ve teslimiyetini hatırlatır. Allah’a yakınlaşmak, diğer yandan dayanışma ve yardımlaşma bilincinin gelişmesini ön görür. Bizler de Kurban ibadetinin manevî ikliminde bir gönül yüceliği yakalayıp Rabbimize yakınlık arayışında olacağız” diye konuştu.

Başkan Dağ, “Bayramlar birliğimize, beraberliğimize hizmet ettiği gibi dargınların barıştığı kardeşlik ve barış ortamını sağlayan müstesna günlerdir. Bayramlar eş dost akrabanın (sılayı rahim) ziyaret edildiği, zenginin fakirle buluştuğu ve paylaştığı günlerdir” diye devam etti.

Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, “Bu duygu ve düşüncelerle Kurban Bayramının Türk İslam alemine birlik, beraberlik, sevgi, barış, kardeşlik ve huzur getirmesini Yüce Allah'tan niyaz ederim. Çalışan basın mensubu kardeşlerimizin de Mübarek Kurban Bayramı’nı kutluyorum." dedi. 

Kurban Bayramınız Mübarek Olsun…

Zeki DAĞ

Anadolu Basın Birliği 

Malatya Şube Başkanı

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN