MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Teşkilatı’ndan Malatya Çıkarması

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Teşkilatı, İl merkezinden ilçelere ve hatta köylere kadar uzanan yoğun bir programa imza attı.

Fırat Edaş, Malatya’da Yatırımlarına Devam Ediyor

Fırat Edaş, Kaliteli Ve Kesintisiz Enerji Hizmeti Sunma Amacıyla, Malatya’nın Yeşilyurt İlçesindeki Kuyulu Mahallesi İçin Yaklaşık 900 Bin Tl’lik Yatırım Gerçekleştirdi. Şirket, Bu Kapsamda Malatya’nın Pek Çok Noktasındaki Çalışmalarını Aralıksız Sürdürüyor.

Genel Müdür Yıldız’dan Yoncalı Müjdesi

Malatya Yoncalı Barajında Ön Yüz Beton İmalatı Başladı

Büyükşehir Belediyesi’nden Sel Afeti Yaşanan Bölgelere Destek

Malatya Büyükşehir Belediyesi, yangın ve sel afetlerine müdahale konusunda yapılan çalışmalara destek vermeye devam ediyor.

Battalgazi’nin Gönüllü Kadınlarından Aşure İkramı

Battalgazi’nin Kalbi Kadın Kooperatifi tarafından Muharrem ayı dolayısıyla Aşure programı düzenlendi.

Başkan Güder, Kur’an Kursu Öğrencileri İle Birlikte Derse Katıldı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Hanımınçiftliği Eğitim Derneği (HANDER) Tarafından Açılan Yaz Kur’an Kursunda Eğitim Alan Öğrencilerle Birlikte Derse Katılarak, Çeşitli Hediyeler Armağan Etti.

Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliğine Doç. Dr. Serdar Deniz Atandı

Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği görevinden geçtiğimiz haftalar Prof. Dr. Erdal Aktürk'ün istifa etmesiyle boşalan Başhekimlik koltuğuna Doç. Dr. Serdar Deniz'in Atamasının yapıldığı belirtildi.

Başkan Çınar, 17 İle 44 Yaş Arasındaki Vatandaşlara Çağrıda Bulundu

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, 17 İle 44 Yaş Arasındaki Vatandaşlara Çağrıda Bulundu; “Aşımızı Olalım, Salgından Kurtulalım”

Saime Palancıoğlu’ndan, Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneğine Ziyaret

Saime Palancıoğlu’ndan, Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan’ı ziyaret ederek dernek çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Milliyetçi Hareket Partisi İl Teşkilatı Sel Felaketinin Yaşandığı Bölgede

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı ve Yönetim Kurulu Üyeleri sel felaketinden etkilenen Kuluncak ve Hekimhan ilçelerini ziyaret etti.

Mustafa Gözükara'dan Başsağlığı Mesajı

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul Yetimleri Derneği Malatya şube başkanı Mustafa Gözükara Pençe-Yıldırım Harekâtı bölgesinde dün teröristler tarafından yerleştirilen EYP’nin patlaması sonucunda 3 asker şehit düştü 2 askerde yaralandı. Yaralı Askerlere ve Şehit Düşen Askerler için Taziye Mesajı ve Şifa Mesajı Yayımladı.

Başkan Güder, Kursiyerlerle Buluştu

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Şehit Oğuzhan Günaydın Halk Eğitim Merkezi tarafından Fırat Mahallesi’ndeki Semt Konağında açılan Halı dokuma kursundaki kursiyerlerle bir araya gelerek, sohbet etti.

Gürkan: Süreci Tüm Paydaşlarımızla Birlikte Yürüteceğiz

UNESCO Dünya Kültürel Mirası Listesine giren Arlantepe Höyüğü’nün geleceği ve bundan sonraki süreçle ilgili ilk toplantı Malatya Büyükşehir Belediyesi AYKOME Toplantı Salonu’nda yapıldı.

MTSO ile ETSO Kardeş Oda Oldu

Başkan Sadıkoğlu: “Elazığ TSO başkanı ve yönetimi her daim yanımızda”

Veli Ağbaba’dan Maski’ye Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba Akçadağ ilçesine bağlı Ortaköy, Kepez, Gürkaynak, Duruluova, Dutlu, Yaylımlı, Demirciler, Darıca, Dedeköy, Kahyalı, Çevirme, Sahilköy, Ören, Altınlı, Karapınar, Oluklu mahalle muhtarları ve mahalle sakinleri ile birlikte Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Mehmet Yaşar Karataş’ı ziyaret ettiler. Ziyarette, mahalle muhtarları MASKİ Genel Müdürü Mehmet Yaşar Karataş’a istek ve taleplerini ilettiler.

Toplam 18580 haber.