MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Başkan Güder, Yeni Eğitim Ve Öğretim Yılı Hayırlı Olsun

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 2021-2022 yeni eğitim-öğretim yılının ilk gününde öğrencilerin heyecanına ortak oldu.

Başkan Alpaslan’dan 2021 - 20202eğitim Öğretim Yılı Mesajı

Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Yeni eğitim-öğretim yılı dolayısıyla tüm öğrenci ve öğretmenlere başarılar diledi. Başkan Alpaslan, Öğrencilerimizin sağlıklı bir ortamda eğitimlerine devam ederler.

Ağbaba’dan Doğanşehir İçin Atm Talebi

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba Doğanşehir İlçesi Gövdeli, Kapıdere, Bıçakçı, Beğre, Örencik ve Küçüklü Mahallelerinin Ziraat Bankası ATM talebini banka genel müdürlüğüne ileterek sorunun çözümünü istedi.

Başkan Çınar, Okulları Ziyaret Edip, Öğrencilerle Buluştu

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, 2021-2022 Yılı Eğitim-Öğretim Döneminin başlaması nedeniyle Yeşilyurt’taki okulları ziyaret ederek, öğrencilerin ve ailelerin heyecanına ortak oldu.

Vali Baruş Makam Aracını Gazimizin Düğünü İçin Gelin Arabası Yaptı

Vali Aydın Baruş 2010 yılında Hakkari’de Gazi olan Yalçın Yedek’in düğünü münasebetiyle makam arabasını ‘Gelin Arabası’ yaptı.

VEFAT VE BAŞSAĞLIĞI

Malatyalı İzzet Özkan, Dünya 2.Cisi Oldu

Adanada düzenlenen kulüpler arası Dünya Jeet Kune Do şampiyonasında, Dünya 2.cisi oldu.

Yalçınkaya, Pütürge'yi Deprem Değil Sahipsizlik Vurdu

DEVA Partisi Pütürge İlçe Başkanı İbrahim Yalçınkaya, Pütürge’yi Sivrice Merkezli 6.8 Büyüklüğünde ki Deprem Değil, Sahipsizlik Vurdu. Doğanyol'a Yapılan Evler Pütürge'ye Neden Yapılmıyor Dedi.

Hekimhan'da Okullarda Dezenfeksiyon Çalışması Yapıldı

Hekimhan Belediyesi ekipleri, okullar açılmadan önce tüm okullarda dezenfektan çalışması yaptı.

Engelli Otoparkı Denetimi

İlimiz merkezinde bulunan engelli vatandaşlarımızın kullanmış olduğu Avm, Hastane ve diğer park alanlarında bulunan engelli otoparkları Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü personelince denetlenmiş;

 İlyas Mahallesindeki Yeşilyurt Çocuk Şenliği, Renkli Anlara Sahne Oldu

Yeşilyurt Belediyesinin pandemi süreci ve doğal afetlerin psikolojik ortamından çocukları uzak tutmak amacıyla başlattığı Yeşilyurt Çocuk Şenliği, İlyas mahallesi çocuklarıyla buluştu. Renkli ve keyif dolu anların yaşandığı etkinliklere büyük ilgi gösteren çocuklar, doyasıya eğlendi.

Başkan Gürkan: Zabıtalar Yereldeki Asayişi, Sükûneti Ve Huzuru Temin Ediyor

Zabıta Teşkilatının kuruluşunun 195. yıl dönümü dolayısıyla, Büyükşehir Zabıta Daire Başkanı Hüseyin Hanbay, zabıta personeli ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret ederek bir buket çiçek sundular.

Toplam 18580 haber.