MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

FIRAT EDAŞ’tan Malatya Doğanyol’a Yatırım

Sürdürülebilir ve kaliteli enerji arzı noktasında Malatya’da çalışmalarını hızlandıran Fırat EDAŞ, il genelinde yatırım programı kapsamında planladığı çalışmaları tamamlamaya devam ediyor.

Vatanseverler Derneğinden Başkan Osman Güder’e Ziyaret

Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Yönetim Kurulu Üyeleriyle Birlikte Battalgazi Belediye Başkanı Sayın Osman Güder’i Makamında Ziyaret Etti. Başkan Ayşe Alpaslan, Sayın Osman Güder Başkanımızın yaptıkları çalışmaları takip ve takdir ediyoruz.

Başkan Güder’den, MASKİ Genel Müdürü Mert’e Ziyaret

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci, Battalgazi Belediye Başkan Yardımcıları, AK Parti Meclis Üyeleri ve beraberindeki heyet, Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü’ne getirilen Memet Mert’i ziyaret etti.

Gürkan, Kernek Meydanı Malatya’nın Belleği Ve Hafızasıdır

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Kernek Meydanı’nı aslına uygun bir şekilde yeniden inşa etmek için yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Battalgazi’de Gençlerle Gönül Buluşmaları Yoğun İlgi Görüyor

Her daim gençlerin emrine amade olan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, ‘Gençlerle Gönül Buluşmaları’ kapsamında AK Parti Gençlik Kolları üyeleri ile Eskimalatya Yaşam Müzesi’nde (Poyraz Konağı) bir araya gelerek, gençlerin sorularını cevapladı.

Başkan Çınar, MHP İl Ve İlçe Başkanlığı İle Ülkü Ocakları İl Başkanlığını Ziyaret Etti

“Hep Birlikte Çalışarak Güzel Hizmetlerin Altına İmza Atıyoruz”

Vatanseverler Derneğinden Başkan Sadıkoğlu’na Ziyaret

Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Yönetim Kurulu Üyeleriyle Birlikte,  (TSO) Ticaret Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu’na Ziyaret. Başkan Ayşe Alpaslan, Başkan Sadıkoğlu göreve geldiğinden bu güne çok önemli çalınmalara imza atmıştır, çalışmalarını takdir ediyoruz, dedi.

STK Temsilcileri İlçeye Kazandırılan Yatırımları Gezdi

Malatya’da faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri ve üyeleri, Battalgazi Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan ve yapımı devam eden projeleri gezdi. Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilciler, ilçeye kazandırılan yatırımlar nedeniyle Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’e teşekkürlerini iletti.

Memleket Partisinde Kongre Heyecanı

Kurucu Genel Başkanlığını Muharrem İnce'nin yaptığı Memleket Partisi 1. Olağan Kongrelerini yapmaya devam ediyor.

Başkan Çınar, Fikirleriniz, Yeni Yatırımlarımıza Işık Tutacaktır

Başkan Çınar, Kent Dışından Gelen 15’e Yakın Akademisyen Ve Bilim Adamını Tarihi Yeşilyurt Konaklarında Misafir Etti.

Tüfenkci, Malatya Türkiye'nin Parlayan Yıldızı

Ak Parti MKYK Üyesi Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, yapılan genel kurul sonucu güven tazeleyen Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Eren’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Yeni Malatyaspor Özel Misafirlerini Ağırladı

Malatya Kent Konseyi Engelliler Çalışma Grubu, 3 Aralık Engelsiz Yaşam Derneği ve Malatyaspor Derebeyler Taraftarlar Derneği organizasyonunda engelli çocuklar Öznur Kablo Yeni Malatyaspor’lu futbolcuları bir araya geldiler.

Başkan Sarıbaş’tan Eğitim-Öğretim Yılı İle İlgili Mesaj

İYİ Parti Malatya İl Başkanı Süleyman Sarıbaş, yeni eğitim öğretim yılı ile ilgili açıklama yaptı.

Keskin, Esnafımız Yüz Yüze Eğitime Hazırdır

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, beraberindeki oda ve kooperatif başkanları Çırmıhtı semtinde  esnafları tek tek işyerlerinde ziyaret ederek, esnafların sorun ve taleplerini dinleyip, çözüm önerileri konusunda görüş alışverişinde bulundular.

Başkan Kaya'dan 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Mesajı

MHP Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya, 2021-2022 eğitim ve öğretim döneminde okullarda yüz yüze eğitimin başlaması nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Yeni Eğitim Yılının Tüm Eğitim Camiasına Hayırlı Olmasını Diliyorum

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 2021 – 2022 Eğitim Öğretim Yılının başlaması nedeniyle bir mesaj yayınladı. 2020 yılından beri yaşanan korona virüs salgını nedeniyle eğitimin uzun bir süre yüz yüze yapılamadığını belirten Başkan Gürkan, yeniden başlayacak olan eğitimin tüm eğitim camiasına hayırlı olmasını diledi.

Toplam 18580 haber.