Vatanseverler Derneğinden Başkan Osman Güder'e Ziyaret

Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Yönetim Kurulu Üyeleriyle Birlikte Battalgazi Belediye Başkanı Sayın Osman Güder'i Makamında Ziyaret Etti. Başkan Ayşe Alpaslan, Sayın Osman Güder Başkanımızın yaptıkları çalışmaları takip ve takdir ediyoruz.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Yönetim Kurulu Üyeleriyle Birlikte Battalgazi Belediye Başkanı Sayın Osman Güder’i Makamında Ziyaret Etti. Başkan Ayşe Alpaslan, Sayın Osman Güder Başkanımızın yaptıkları çalışmaları takip ve takdir ediyoruz.

Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Battalgazi Belediye Başkanı Sayın Osman Güder’i Makamında ziyaret ederek dernek çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Başkan Ayşe Alpaslan, bizler STK’lar olarak Ülkemize, Malatya’mıza faydalı olacak çalışmalar ve projeler üreterek, Malatya’mızın gelişmesine katkılarda bulunmalıyız, dedi.

Başkan Ayşe Alpaslan, Sayın Osman Güder Başkanımızın çalışmalarını yakinen takip ediyoruz ve takdir ediyoruz dedi. Sayan Başkanımızın kentsel dönüşüm projesini destekliyoruz. Bu proje çok önemli bir projedir,  emeği geçen herkese teşekkür ediyorum, dedi. Malatya’mız için kim  taş üstüne bir taş koyarsa Allah ondan razı olsun,  Malatya hepimizindir,  hep birlikte sahip çıkmalıyız. Başkan Alpaslan, Başkanımız göreve geldiğinden bu güne çok önemli çalışmalara imza atmıştır, çalışmalarından ötürü kendilerini ve yine tüm ekibini tebrik ediyorum, dedi. Başkan Ayşe Alpaslan, Başkanımız Sayın Osman Güder, yoğun işlerinin arasında bizlere zaman ayırdığı için şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına kendilerine teşekkür ediyorum, dedi.

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Ziyaretimize gelen, Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan ve Yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum,  STK’larımıza önem veriyoruz, dedi.

Başkan Güder, Battalgazi İlçemiz için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Battalgazi İlçemizde alt ve üst yapıların yapılması gibi  sırasıyla hizmetlerimize devam ediyoruz, dedi. Bizler Battalgazi Belediyesi olarak imar çalışmalarımıza önem veriyoruz. Bu tür çalışmalarımızı yaparken de vatandaşlarımızı mağdur etmiyoruz, dedi. Başkan Osman Güder, Şehit Fevzi Mahallemizdeki kentsel dönüşüm çalışmalarımız devam etmektedir, bizler göreve geldiğimizden bu güne kadar hiçbir vatandaşımızı mağdur etmedik, yardımcı olduk ve olmaya devam edeceğiz, dedi.

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, İnşallah yapacağımız projeleri hayata geçirdiğimizde Battalgazi İlçemizin çehresi değişecektir. Güçlü kadromuzla İlçemize hizmet edeceğiz. Battalgazi İlçemizin en büyük sorunu,  imar sorunudur. Yeni yerlerin imara açılması için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu imar çalışmalarımız önümüzdeki günlerde inşallah netlik kazanacaktır, çalışıyoruz. Bizleri ziyaret eden Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan ve Yönetim kurulu arkadaşlarına teşekkür ediyorum dedi. Dernek çalışmalarında başarılar diliyorum. Hep birlikte Malatya’mıza hizmet edeceğiz, dedi.

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • Malatyalı | 09 Eylül 2021 14:32

    Tebrik ediyorum, Güzel çalışmalar yapıyorsunuz. Tüm ekibinizi tebrik ediyorum. Çalışmalarınız da başarılar diliyorum, yolunuz açık olsun.

BUNLARA DA BAKIN