MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Vatanseverler Derneğinden BBP Yeşilyurt İlçe Başkanlığına Ziyaret

Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan,  Yönetim Kurulu Üyeleriyle Birlikte (BBP)Büyük Birlik Partisi Yeşilyurt Merkez İlce Başkanı Şinasi Yılmaz’a Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu.

Başkan Güder’den Müdür Bacanlı’ya Hayırlı Olsun Ziyareti

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Malatya Vakıflar Bölge Müdürlüğü görevine atanan Adem Bacanlı’ya ziyarette bulunarak ‘hayırlı olsun’ temennilerini iletti.

Bizim Gibi Muhalefeti Bulamazsınız!

Yöneticiler itidalli olmalı. Hele ki bir şehrin şehrûl emini muhalefete haddinizi bilin demesi hiç doğru değil. Baş bunu yaparsa aşağılar ne yapar kim bilir.

Başkan Güder, Yarınlarımızın Teminatı Gençlerle Buluştu

AK Parti İl Gençlik Kolları ve AK Parti Battalgazi İlçe Gençlik Kolları tarafından düzenlenen ‘Mahalle Bizim Gençlik Bizim’ programına katılan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Gençlerimiz ile her buluşmamızda, her sohbetimizde hamdolsun bu ülkenin geleceğine dair umutlarımız daha da artıyor” dedi.

Çınar, Elektrik İhtiyacının Karşılanmasına Katkı Sunuyoruz

Yeşilyurt Belediyesi, 4 Milyon 466 Bin Tl.’Lik Güneş Enerji Santralini Yeşilyurt’a Kazandırdı

Battalgazi’deki Hizmet Gezileri Devam Ediyor

Başkan Güder: “Millete Hizmet Yolunda Durmak Yok, Yola Devam”

Vatanseverler Derneğinden Başkan Sadıkoğlu'na Ziyaret

Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Yönetim Kurulu Üyeleriyle Birlikte,  (TSO) Ticaret Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu'na Ziyaret.

Malatya’da Asayiş Haberleri

Malatya İl Emniyet Müdürlüğüne Bağlı Olan Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalar aşağıya çıkarılmıştır.

Vatanseverler Derneğinden Başkan Osman Güder’e Ziyaret

Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Yönetim Kurulu Üyeleriyle Birlikte Battalgazi Belediye Başkanı Sayın Osman Güder’i Makamında Ziyaret Etti. Başkan Ayşe Alpaslan, Sayın Osman Güder Başkanımızın yaptıkları çalışmaları takip ve takdir ediyoruz.

950 Gr Eroin Ele Geçirildi

17’inci Kur’an-ı Kerim-i Güzel Okuma Yarışması

Diyanet İşleri Başkanlığı Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu Başkanlığı koordinesinde erkek ve kadın din görevlileri arasında 2021 yılında kutlanacak olan Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri münasebetiyle düzenlenen “17. Erkek Din Görevlileri Kur’an-ı Kerim-i Güzel Okuma” yarışması finali ilimizde yapıldı.

Malatya’da Ahilik Haftası Törenle Kutlandı

Malatya’da Ahilik Kültür Haftası ve Ahilik Bayramı nedeniyle kutlama töreni düzenlendi.

Gelecek Partisi Malatya İl Yönetimi Belli Oldu

Bir süre önce  Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof.Dr.  Ahmet Davutoğlu tarafından Malatya İl  Başkanlığı görevine getirilen Dr. Ahmet Ercan Uçkan'nın birlikte çalışacağı yeni il yönetim kurulu belli oldu.

Başkan Güder, Battalgazi’de Hizmet Seferberliği İlan Ettik

Orduzu ve Kaldırım Mahallelerinde devam eden üst yapı çalışmalarını yerinde inceleyen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Battalgazi’mizde hizmet seferberliği ilan ettik ve ilçemizin yarınları çok daha güzel olacak” dedi.

Başkan Çınar, Anadolu İrfanı Seminerleri Açılış Programına Katıldı

“Anadolu’nun İrfanı Ve Kültürünü Geleceğe Taşımak İçin Çalışıyoruz”

Toplam 18580 haber.