Vatanseverler Derneğinden BBP Yeşilyurt İlçe Başkanlığına Ziyaret

Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan,  Yönetim Kurulu Üyeleriyle Birlikte (BBP)Büyük Birlik Partisi Yeşilyurt Merkez İlce Başkanı Şinasi Yılmaz'a Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Büyük Birlik Partisi Yeşilyurt merkez ilce Başkanı Şinasi Yılmaz’a Hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak çalışmalarında başarılar diledi. Başkan Ayşe Alpaslan, Bizler Vatanseverler derneği olarak bu gün Şinasi Yılmaz ve yönetim kurulu arkadaşlarını ziyaret ederek parti çalışmaları hakkında bilgiler aldık. Başkan Alpaslan, Eğer bir yerde birlik ve beraberlik varsa mutlaka başarı vardır. Şinasi Yılmaz Başkan ve yönetim kurulu arkadaşlarıyla birlikte inşallah başarılı olurlar dedi. Şinasi Yılmaz Başkanın güçlü bir ekibinin olduğunu görüyoruz ve inşallah başarılı çalışmalar yaparlar ve bizlerde STK’lar olarak çalışmalarında destek oluruz inşallah.

Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Ziyaretimizin amacı ise şöyledir. Şinasi Yılmaz Başkan ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte yeni bir görev almışlardır ve bizlerde kendilerini ziyaret ederek hayırlı olsun diyoruz. Başkan Alpaslan, Bu ziyaretimizde bizleri misafir eden Büyük Birlik Partisi Yeşilyurt İlçe Başkanı Şinasi Yılmaz ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum dedi.

 (BBP)Büyük Birlik Partisi Yeşilyurt Merkez İlce Başkanı Şinasi Yılmaz, Yeşilyurt ilçemizi ziyaret eden Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, yönetim kurulu arkadaşlarına, şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına kendilerine teşekkür ediyorum dedi.

Başkan Şinasi Yılmaz, Bizler (BBP) Büyük Birlik Partisi Yeşilyurt İlçe Başkanlığı olarak her zaman STK’ların yanında olduklarını dile getirdi. Yeter ki STK’larımız Malatya’mız için güzel işler ve hizmetler yapsınlar. Birlikten güç doğar. Bizler siyasiler olarak her zaman STK’larımızın yanındayız. Bugün ( BBP) Büyük Birlik Partisi Yeşilyurt İlçemizi ziyaret eden Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, yönetim kurulu arkadaşlarına, yönetim kurulu arkadaşlarım adına kendilerine teşekkür ediyorum dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN