Vatanseverler Derneğinden Başkan Sadıkoğlu'na Ziyaret

Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Yönetim Kurulu Üyeleriyle Birlikte,  (TSO) Ticaret Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu'na Ziyaret.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Yönetim Kurulu Üyeleriyle Birlikte,  (TSO) Ticaret Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu'na Ziyaret. Başkan Ayşe Alpaslan, Başkan Sadıkoğlu göreve geldiğinden bu güne çok önemli çalınmalara imza atmıştır, çalışmalarını takdir ediyoruz, dedi.

Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Yönetim Kurulu Üyeleriyle Birlikte,  (TSO) Ticaret Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu’na Ziyaret. Başkan Ayşe Alpaslan, Başkan Sadıkoğlu göreve geldiğinden bu güne çok önemli çalınmalara imza atmıştır, çalışmalarını takdir ediyoruz, dedi.

Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, (TSO) Ticaret Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu’nu ziyaret ederek dernek çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Başkan Ayşe Alpaslan, Biz Dernek olarak Malatya’mızda bulunan oda başkanlarımızı,  önemli STK’larımızı ziyaret ediyoruz ve dernek çalışmalarımız hakkında bilgiler veriyoruz,  bu gün Sayın Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, başkanımızı makamında ziyaret etik, dedi.

Başkan Ayşe Alpaslan, Başkan Sadıkoğlu, Malatya’mızın ekonomisine katkıda bulundu, göreve geldiğinden bu güne organize sanayi bölgesinde önemli çalışmalar yaptığını biliyoruz ve takip ediyoruz.  Organize sanayi bölgesinde yeni kurulan çok sayıda fabrikada binlerce hemşerimiz çalışarak evine ekmek götürüyor,  buda bizleri gururlandırıyor.  Bu vesileyle Başkanımız Sayın Oğuzhan Ata Sadıkoğlu’na teşekkür ediyorum dedi.

Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, bizleri bu gün burada misafir eden (TSO) Ticaret Sanayi Odası Başkanı Sayın Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, başkanımıza şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum,  çalışmalarında başarılar diliyoruz. Allah yar ve yardımcı olsun, dedi.

 (TSO) Ticaret Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan,  yönetim kurulu arkadaşlarıyla birlikte odamızı ziyaret ettiler, bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum,  bizler STK’larımıza önem veriyoruz, dedi.

Başkan Sadıkoğlu, göreve geldiğinden bu güne Malatya’mıza kazandırdıkları çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.  Başkan Sadıkoğlu, biz işimize bakıyoruz,  bizim hiç kimseyle bir kavgamız yoktur,  olamaz. Bizler Ticaret Sanayi Odası Olarak Malatya’mızın ekonomisine ne kadar katkı sağlarız, diye çalışıyoruz. Bizler Malatya’mıza hizmet etmek için geldik. Görevimiz başında organize sanayi bölgesine yaptığımız çalışmalarımızı Malatyalı hemşerilerimiz iyi bilirler. Yapılan hizmetler tabi ki Malatya’mız içindir. Bizler görev süremiz içinde yönetim kurulu arkadaşlarımla birlikte aynı doğrultuda çalışacağız, dedi.

(TSO) Ticaret Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Bizden önce organize sanayi bölgesinde kaç fabrika olduğunu ve çalışan kişi sayısını herkes biliyor. Bizler hizmet için bu önemli göreve geldik, oturmaya gelmedik. Bizim yaptığımız tüm çalışmalar şeffaftır, her zaman hesap vermeye hazırız. Bizim güçlü bir yönetimimiz var, bizler Allah Rızası için çalışıyoruz,  bundan sonra da Malatya’mızın ekonomisine katkı için çalışacağız, dedi.  Kim ne derse desin, işimize bakarız.  Görev süremiz içinde Malatya’mıza hizmet edeceğiz. Malatya’mızın birlik ve beraberliği için çalışıyoruz,  çalışmaya da devam edeceğiz. Bu gün odamızı ziyaret eden Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan ve Yönetim Kurulu arkadaşlarına teşekkür ediyorum,  dernek çalışmalarında başarılar diliyorum, dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN