MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Yeşilyurt Belediyesi, Voleybol Aday Hakem Seminerine Ev Sahipliği Yaptı

Misafirperverliğiniz Ve Hizmetleriniz Takdire Şayan

Keskin, Siyasiler; Esnafın Kredi, Çek, Senet Ve Borçlarını Sorsun

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Arapgir’de ilçe oda başkanları ile birlikte esnaf ziyaretlerinde sorun ve taleplerini dinleyip çözüm önerileri noktasında görüş alışverişinde bulundu. 

Yeşilyurt’un Yöresel Lezzetleri Bu Çarşıda!

Yeşilyurt Belediyesi Yöresel Ürünler Çarşısı, Doğal Ürünleriyle Büyük İlgi Görüyor.

Gürkan,Halkımızdan Aldığımız Şevkle Ve Heyecanla Çalışmalarımızı Sürdürüyoruz

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan beraberinde Hekimhan Belediye Başkanı Turan Karadağ, AK Parti ve MHP İlçe Başkanları, Daire Başkanları ile birlikte Hekimhan İlçesi Güvenç mahallesini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Milletvekili Tüfenkci, Darende'de Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

"Muhalefet yaşanan her gelişmeyi kara propagandaya dönüştürüyor"

Milletvekili  Çalık’tan Kapalı Çarşı Esnaflarına Ziyaret

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya’da Kapalı Çarşı esnafının sorunlarını ve taleplerini dinledi.

Başkan Dağ’dan 25 Eylül Eczacılık Günü Mesajı

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, 25 Eylül Eczacılık Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Demirtaş, Unutmayınız ki Bir Gün Sizde Engeli Olabilirsiniz

VANSET Dernek Başkanı Orhan Demirtaş, Bizler dernek olarak her zaman vatansever kardeşlerimizin ve yine mağdur ve engeli kardeşlerimizin yanındayız ve gereken desteklerimiz devam edecektir dedi.

Battalgazi’nin Torunları, Teknofest’e Hayran Kaldı

TEKNOFEST gezi turu taleplerini Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’e ileten ve bu talepleri geri çevrilmeyen Battalgazi’nin torunları, Türkiye’nin ayakları yere basmayan Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivaline hayran kaldı.

Başkan Alpaslan’dan 25 Eylül Eczacılık Günü Mesajı

Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, 25 Eylül Eczacılık Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Mert, Modern Ve Yaşanılabilir Bir Kent İçin 7/24 İlkesini Esas Alıyoruz

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Memet Mert ve beraberindeki heyet Yazıhan İlçesini ziyaret ederek muhtarlarla bir araya geldi.

Tarihi Kentler Birliğinden Battalgazi Belediyesi’ne Ödül

Tarihi Kentler Birliği (TKB) tarafından 22-24 Eylül tarihleri arasında İstanbul'da düzenlenen Tarihi ve Kültürel Mirası Koruma Proje ve Uygulamalarını Özendirme Yarışmasında Battalgazi Belediyesi “Prestij Sokak Sağlıklaştırma” ödülü aldı.

365 Gün Spor, 365 Gün Dinamik Hayat

Yeşilyurt Belediyesi tarafından organizasyonu yapılıp, Yeşilyurt Kaymakamlığı, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik ve Spor İl ve İlçe Müdürlüğünün katkılarıyla düzenlenecek olan ‘Spor Okulları’ ile ‘Bayanlara Özel’ Yüzme Kursu 25 Eylül’de yapılacak eğitimlerle başlayacak.

Toplam 18566 haber.