Başkan Demirtaş, Unutmayınız ki Bir Gün Sizde Engeli Olabilirsiniz

VANSET Dernek Başkanı Orhan Demirtaş, Bizler dernek olarak her zaman vatansever kardeşlerimizin ve yine mağdur ve engeli kardeşlerimizin yanındayız ve gereken desteklerimiz devam edecektir dedi.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

VANSET Dernek Başkanı Orhan Demirtaş, Bizler dernek olarak her zaman vatansever kardeşlerimizin ve yine mağdur ve engeli kardeşlerimizin yanındayız ve gereken desteklerimiz devam edecektir dedi. Başkan Demirtaş, Engeli kardeşlerimiz bizim için çok önemlidir. Unutmayınız bir gun sizlerde engeli olabilirsiniz. Van Sanat ve Edebiyat Topluluğu VANSET olarak iki adet yürüme engelli bireyimize akülü araç temin edip teslim ettik.

Bu süreçte öncelikle ve özellikle Kocaeli Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof.Dr Mustafa Güneş, hocama, ayrıca Gebze KC Kimyadan iş insanları Sayın Cebrail Kamacı, Sayın İsrafil Kamacı, beylere,  Gebze KC Kimyadan Sevda Karakoç, hanım'a ve dahi Esmer hanım, Tuba hanım, Özel Çiçekler Rehabilitasyondan Sibel hanıma katkılarından dolayı çok teşekkür ediyor saygılarımı sunuyorum.

Orhan DEMİRTAŞ

VANSET Başkanı

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN