Gürkan,Halkımızdan Aldığımız Şevkle Ve Heyecanla Çalışmalarımızı Sürdürüyoruz

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan beraberinde Hekimhan Belediye Başkanı Turan Karadağ, AK Parti ve MHP İlçe Başkanları, Daire Başkanları ile birlikte Hekimhan İlçesi Güvenç mahallesini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan beraberinde Hekimhan Belediye Başkanı Turan Karadağ, AK Parti ve MHP İlçe Başkanları, Daire Başkanları ile birlikte Hekimhan İlçesi Güvenç mahallesini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Mahalle girişinde kurbanlarla karşılanan Başkan Gürkan’ın mahallelerine yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür eden Güvenç Mahalle Muhtarı Feyzullah Çelebi, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan’a mahallemize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Bu güzel hizmetlerin devam edeceğine inanıyorum” dedi.

Güvenç mahallesi sakinlerinin bu içten ve samimi karşılamalarından dolayı teşekkür eden Başkan Gürkan yaptığı konuşmada, “Göreve geldiğimiz zaman şunu ifade etmiştik. Pusulamız amaç için her yolu mubah gören, nefsin egemenliğine dayalı hırs duygusu olmayacağını ifade ettik. Çalışmanın, gayret etmenin adil ve adaletli olmanın esas alındığı azim duygusu içerisinde çalışacağız dedik. Hizmette şemsiyemiz gökyüzü gibidir dedik. Gözünü kapatmayan, perdesini kapatmayan güneşin ısısından ve ışığından nasıl yararlanıyorsa, bizim hizmet anlayışımızda aynı olacak dedik. Çalışmalarımızı yoğun bir şekilde devam ettiriyoruz. Halkımıza güveniyorum. Sizlerden almış olduğum şevkle ve heyecanla bu yolu gece-gündüz, kar-kış demeden emin adımlarla yürüyoruz. Malatya şu anda Türkiye’de en fazla yatırım yapan belediye hüviyetine sahiptir.

Malatya’nın en ücra noktasına kadar asfalt götürüldü, susuz, kanalizasyonsuz hiçbir yerleşim yeri kalmadı. Kuraklıktan kaynaklanan su sorunları içinde MASKİ Genel Müdürlüğümüz gerekli çalışmaları yapacak. MASKİ Genel Müdürlüğümüz tarafından ilçelerimizde arıtma tesisi ihalesi yapıldı ve çalışmalar hızlı bir şekilde devam ediyor. Hizmet ve yatırımlar hızlı bir şekilde yapılmakta. Önemli olan birlik ve beraberliğimizi bozmayalım. Bu memlekette içimize fitne sokmaya çalışıyorlar sağcı-solcu dediler. Aklıselim davranmalıyız, objektif, bağımsız düşüneceğiz aklımızı, fikrimizi kimseye ipotek etmeyeceğiz. Gözümüzle gördüğümüze bakıp ona göre değerlendirmelerde bulunacağız. Bu memleket ne zaman birlik beraberlik içinde olmuştur, ne zaman ihya olmuştur işte o zaman içimize fitne sokmuşlardır ve memleket geriye gitmiştir. Tekrar bu sıcak karşılamadan dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Ayrıca ÖK Yeni Malatyaspor Yönetim Kurulu Üyesi İlhan Çelebi de Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a tablo hediye etti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN