MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Kernek Meydanı Eski Günlerine Kavuşuyor

Malatya Kent Konseyi Şehir Gönüllüleri Meclisi üyeleri Kernek Meydanı düzenlenme çalışmalarını yerinde görmek için bir inceleme gezisi düzenledi.

İYİ Parti’den Malatya TSO’ya Ziyaret

İYİ Parti Malatya İl Başkanı Süleyman Sarıbaş ve yönetim kurulu üyeleri Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu’nu ziyaret etti.

DEVA Partisinde Yaprak Dökümü

DEVA Partisi Battalgazi ilçe Başkanı Av.Göksel Atlı Aile eşinin Sağlık Problemleri Nedeni İle İlçe Başkanlığından İstifa Ettiğini Açıkladı.

Başkan Güder, Teknofest’te Dereceye Giren Öğrencilerle Buluştu

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, bu yıl 4. kez kapılarını misafirlere açan Türkiye'nin ayakları yere basmayan Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali’nde (TEKNOFEST) dereceye giren Malatyalı öğrenciler ile bir araya gelerek, elde ettikleri başarıdan dolayı tebriklerini iletti.

Başkan Güder, Kervansaray’daki Spor Etkinliklerine Katıldı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Avrupa Spor Haftası kapsamında Tarihi Silahtar Mustafa Paşa Kervansarayı’nda düzenlenen "Ulusal Herkes İçin Spor ve Sağlık Günleri" etkinliğine katılarak, gençlerle Badminton, Satranç ve Basketbol oynadı.

Kaçakçılara Çıkış Yok

AFAD Başkanı Yunus Sezer Malatya’da İncelemelerde Bulundu

10 Eylülde Cumhurbaşkanlığı Kararı ile Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığına atanan Vali Yunus Sezer, 2020 yılında yaşanan deprem sonrası yapılan çalışmaları incelemek amacıyla ilimize geldi.

Çınar, Banazı Karası Üzümümüzün Pazar Payını El Birliğiyle Artıracağız

Başkan Çınar, Banazı Karası Üzümü Coğrafi İşaret Tescil Belgesini Muhtarlar Ve Üzüm Üreticilerine Teslim Etti.

Vatanseverler Derneği Tarafından Sünnet Şöleni Düzenledi

Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği, Tarafından düzenlenen ve 30 Çocuğun sünnet edildiği  “ Sünnet Şöleni ”  Altın Konak Düğün Sarayında büyük bir organizasyonla gerçekleştirildi.

Milli Kaleciden Ülkü Ocakları'na Ziyaret

İkinci kez Avrupa şampiyonu olan Ampute Milli takımımızın başarılı kalecisi hemşehrimiz Selim Karadağ Ülkü Ocakları İl Başkanı Turgay Şengül'ü ziyaret etti.

Başkan Çınar, Malatya’nın Tanıtımı İçin Faydalı Bir Program Oldu

Başkan Çınar, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili, Belediye Başkanları Ve Bursa Darende Dernek Başkanını Ağırladı

Elazığ Merkez İsmet Paşa İlkokulu 3/L Sınıfı Demokrasiyi Yaşıyor

Elazığ Merkez İsmet Paşa İlkokulu 3/L Sınıfı Öğretmeni Aynur AKGÜN, öğrencilerine,  “Sınıf Başkanı” seçim süreci ile,   demokrasiyi tüm şartları ile uygulamalı olarak, demokrasi yaşam zenginliğini yaşattı. 

Malatya TSO’da Yapılandırma Devam Ediyor

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, “Üyelerimize sunduğumuz oda aidat borçlarını yapılandırma imkânı 31 Ekim 2021 tarihine kadar devam edecek” dedi.

Toplam 18562 haber.