MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Malatya TSO’dan Yöresel Ürünlere E-Ticaret Atağı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Hepsiburada iş birliğinde hayata geçen HepsiTürkiye’den yöresel ve coğrafi işaretli ürünler programı Malatya’da üreticilerle buluşacak.

Başkan Güder, Vatandaşımıza Hizmette Asla ‘Tamam’ Demeyeceğiz

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Fırat Mahallesindeki vatandaşların talebi üzerine Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Sükunet Sokağın yan kısmında yapımına başlanılan yeni park alanında incelemelerde bulundu.

Gürkan, Yerel Yönetimler Olarak Üniversitemizle Yakın Çalışma İçerisindeyiz

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, İnönü Üniversitesi Yerleşkesinde bulunan Turgut Özal Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştirilen 2021-2022 Akademik Yılı açılış törenine katıldı.

Güvenli İnternet Nasıl Sağlanır?

Sosyal medyada, internette ya da cep telefonlarımızda çoğu zaman karşılaştığımız reklamlar ve bilgilendirme mesajları, kimi zaman bize bir SMS olarak, Mail olarak veya ilgilendiğimiz herhangi bir internet sayfasının kenarında reklam olarak gözümüze çarpar.

Başkan Güder, Mecliste İki Müjde Birden Verdi

Battalgazi Belediye Meclisi, Ekim ayı olağan toplantısının 1.oturum 4.birleşiminde bir araya gelerek, 1 gündem maddesini görüştü. Toplantı sonunda konuşan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Cezmi Kartay’ın dönüşümü ve Eskimalatya’ya yapılması planlanan meydan projesi hakkında müjdeyi verdi.

Yeşilyurt Belediyesi Yetim Koordinasyon Merkezini Hizmete Sunmaya Hazırlanıyor

“Yetim Koordinasyon Merkezimiz İle Sosyal Hizmetlerimize Bir Yenisini Daha Ekleyeceğiz”

Kick-Boks Milli Takım Oyuncusu Yakup Yiğit, Dünya Şampiyonasına Katılacak

Yeşilyurt Belediyespor’un Kick-Boks Milli Takım Oyuncusu Yakup Yiğit, Dünya Şampiyonasına Katılacak.

Milletvekili Eker, Malatya’nın Tarihi Battalgazi’de Saklı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, bir takım ziyaretler için Malatya’ya gelen AK Parti Diyarbakır Milletvekili ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık Eski Bakanı Mehdi Eker ile Eski Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer’i Medeniyetin Kalbi Battalgazi’de konuk etti.

Çınar, İlçemizin Tarihine ve Kültürüne Yakışan Yatırımların Altına İmza Attık

(TÜGVA) Malatya İl Yönetimini Lezzet Caddesinde ağırlayan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Kadim bir geçmişe ve kültüre sahip Yeşilyurt’umuzun tüm zenginliklerini yeni ve farklı yatırımlarla gözler önüne serdik.

Emniyet Genel Müdürü Aktaş Malatya’da

Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Malatya İl Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti.

Cumhuriyetin 98. Yılında İyi Parti Yeşilyurt İlçe Teşkilatından Etkinlik

İyi Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Özcan İlçe hizmet binası toplantı salonunda Basın mensuplarıyla kahvaltıda buluştu.

Toplam 18562 haber.