Başkan Alpaslan, Sağlık İl Müdürü Bentli'ye Başarı Plaket

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Derneğimiz Tarafından düzenlenen 30 çocuğumuzu sünet olmasından büyk destekleri olan Malatya Sağlık İl Müdürü Prof. Dr. Recep Bentli, Müdürümüze teşekkür ediyorum dedi.

Başkan Ayşe Alpaslan, Malatya Sağlık İl Müdürü Prof. Dr. Recep Bentli, Müdürmüz göreve geldiği bu gune kadar başarılı çalışmalara imza atmıştır. Koronavirus sürecinden gece gunduz demeden başarılı çalışmalra yapmıştır. Dünyada olduğu gibi Ülkemizde'de yaşanan koronavirus hastalığıda sğlık açısında ve yine ekonomi açısında büyük sıkıntılar yartmıştır. Başkan Alpaslan, Derneğimiz tarafından yapılan 30 çocuk sünet projemize destek veren sayın Sağlık İl Müdürümüz Prof. Dr. Recep Bentli, Müdürümüze, Doktorlarımıza ve yine tüm sağlık çalışanlarımıza, Şahsım ve yönetim kurulu arkasaşlarım adına teşekkür ediyorum dedi.

Malatya Sağlık İl Müdürü Prof. Dr. Recep Bentli, Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği tarafından 30 çocuk sünnet projelerini deskliyoruz, bunadan sonraki çalımalarından  başarılar diliyoruz dedi. Sağlık Müdürü Bentli, Yeter ki bizler Ülkemiz ve Malatyamız için kalıcı ve yine faydalı hizmetler yapmalıyız.

Sağlık İl Müdürü Bentli, Bizleri ziyaret gelen Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan ve yönetim kurlu arkadaşlarına teşekkür ediyorum dedi. Vatanseverler Derneği tarafından düzenlenen  30 çocuk sünet projelerine destek olduk ve  sünnet  olack çocuklarımızın güzel bir ortmda sünnetleri yapılmıştır. Tabi ki çocuklarımızın sağlığı bizim için çok önemlidir. Bentli, 30 çocuğun sunnet olmasından vesile olan Vatanseverler derneği Genel Başkan Ayşe Alpaslan ve yönetim kurulunu tebrik ediyorum ve çalışmalarından başarılar diliyorum dedi.

Ziyaret sonrası, Başarılı çalışmalarından dolayı Başkan Ayşe Alpaslan, Tarafından  Malatya Sağlık İl Müdürü Prof. Dr. Recep Bentli'e Piaket takdim etti. Sağlık Müdürü Bentli, Plaketen dolayı Teşekkür etti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN