Cumhuriyetin 98. Yılında İyi Parti Yeşilyurt İlçe Teşkilatından Etkinlik

İyi Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Özcan İlçe hizmet binası toplantı salonunda Basın mensuplarıyla kahvaltıda buluştu.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

İyi Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Özcan İlçe hizmet binası toplantı salonunda Basın mensuplarıyla kahvaltıda buluştu. Basın mensuplarıyla daha sık bir araya geleceklerini ifade eden İyi Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Özcan Cumhuriyetin 98. Yılında farklı bir etkinlikle kutlama yapacaklarını belirtti.  

İlçe Teşkilatının çalışmaları hakkında bilgiler veren İyi Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Özcan, “ Biz göreve geldikten sonra ancak 2 sefer basınımızla bir araya geldik.  Bugün basınımızla bir araya gelmemizin birinci nedeni, Cumhuriyetimizin 98. Yıldönümü nedeniyle bir yarışma düzenledik. 

 Yarışmamamız kompozisyon ve şiir dalında yapılacaktır ve herhangi bir yaş sınırlaması yoktur. İkincisi Gençlik Kolları Başkanlığımıza Av. Münije Nur Özcan Hanımı atadık. Aynı soyadı taşıyoruz ama akraba değiliz onu belirteyim. Birde yönetimimizde bir değişiklik yaptık. Basın Sorumlusu olarak da Gülendam Hanımı getirdik. 

29 Ekim’de bir düğün salonunda Eğitimden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Şenol Sunat Hanımefendi katılacakları bir etkinlik düzenliyoruz.  O gün sizleri de aramızda görmekten onur duyarım. Belki biz basına çok farklı şeylerle çıkamıyoruz. Ama siyasi olarak Genel Başkanımız ön planda olduğumuz için bizlerde kendi ilçemizde gücümüzün yettiği kadar bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. 

Yeşilyurt ilçe teşkilatı olarak yaklaşık 4 bine yakın esnafı gezdik. 3 bin 500 tane maske dağıttık. Özellikle son bir aydır teşkilatımızda çok güzel oluşumlar var. Partimize çok büyük katılımlar oluyor. AK Parti’den CHP’den MHP’den çok güzel isimler partimize katılıyor. Şu anda a bu konuyla alakalı görüştüğümüz insanlar var. İnşallah o katılımları da ayın 29’unda duyuracağız” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN