MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Başkan Güder: Muhtarlarımız Bizim Baş Tacımız

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla “En önemli paydaşlarımız ve yol arkadaşlarımız” dediği muhtarlar ve dernek başkanlarıyla bir araya gelerek, tüm muhtarların bu özel gününü kutladı.

Başkan Çınar, Sokak Ve Meydanlarımızın Prestijini Artırıyoruz

Başkan Çınar, Yakınca Mahallesi Kileyik Meydanındaki Sokak Sağlıklaştırma Çalışmalarını İnceledi, “Sokak Ve Meydanlarımızın Prestijini Artırıyoruz”

İmam ve Müezzin Aynı Gün Vefat Ettiler

Malatya’nın Yeşilyurt ilçesi Yeşilkaynak Camii’nde yaklaşık 50 yıl görev yapan İmam Battal Keleş ile Fahri Müezzin Hafız Polat Alpaslan, Aynı hastalıktan aynı günde  vefat ettiler...

Yeşilyurt Belediyesi, Cumhuriyet Kupası Futbol Turnuvası Düzenledi

Yeşilyurt Belediyesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde ‘Cumhuriyet Kupası’ Futbol Turnuvası düzenledi. Turnuvanın başlama vuruşunu yapan Başkan Çınar, dereceye giren takımları tebrik etti.

Gürkan, 718 Mahallemizin Muhtarlarıyla Koordineli Bir Şekilde Çalışıyoruz

19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle Malatya’da faaliyet gösteren Muhtar Dernekleri Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret ederek bir süre görüştüler.

MASKİ Genel Müdürlüğüne 20 Yeni İş Makinası

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, yatırım ve hizmetlerin daha hızlı ve kaliteli bir şekilde gerçekleştirilmesini sağlamak amacıyla, araç filosunu yenilemeye devam ediyor.

Ağbaba, İşkur Okullar Kapalıyken Temizlikçi Aldı

Ağbaba, Typ Kontenjanlarının Artırılmasını İstedi.

Merada Açılan Sondaj Kuyusunda Saniyede 1 Litre Su Bulundu

Büyükşehir Belediyesi’nden Hayvan Üreticilerine Destek.

Battalgazi’deki “Şehit Fethi Öncü” Parkı Törenle Hizmete Açıldı

Battalgazi Belediyesi tarafından İskender Mahallesinde yapımı tamamlanan “Şehit Fethi Öncü” parkı düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Toplam 18562 haber.