İmam ve Müezzin Aynı Gün Vefat Ettiler

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesi Yeşilkaynak Camii'nde yaklaşık 50 yıl görev yapan İmam Battal Keleş ile Fahri Müezzin Hafız Polat Alpaslan, Aynı hastalıktan aynı günde  vefat ettiler...

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Yeşilyurt Mahallesi'nde ikamet eden İmam Battal Keleş (78) ile Hafız Polat Alpaslan (73), aynı mahallede hem komşu hem de mahallelerindeki Yeşilkaynak Camii’inde görev yapıyorlardı. Merhum İmam Battal Keleş (78) ile Hafız Polat Alpaslan (73) yaşında ahirete intikal ettiler.

Yeşilkaynak Camii imamı  Battal Hoca ve Hafız Polat Alpaslan camii cemaati ve mahalle sakinleri tarafından sevilen iki inançlı insandı.Camii cemaati ve mahalle sakinleri Battal Hoca ve Hafız Polat Alpaslan'ı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyor. Battal Hoca ve Hafız Polat Alpaslan, mahalle çocuklarına ve sakinlerine Kur'an-ı Kerim dersleri vermiş.
Hafız Polat Alpaslan, genç yaşta gözlerini kaybetmiş ve kendini hep hayır işlerine adamış ve hayatını Kur'an-ı Kerim okuyarak, Kuran-ı Kerim dersleri vererek geçirmiştir. 

Hafız Polat Alpaslan, Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde bir süredir tedavi görüyordu, organ yetmezliği teşhisi konulan Hafız Polat Alpaslan,vefat etti.Merhum Hafız Polat Alpaslan'ın vefatı nedeniyle cenazeye çok sayıda katılım oldu.Hafız Polat Alpaslan, Malatya Büyükşehir Belediyesi Şehir Mezarlığında cenaze namazı kılındıktan sonra son yolculuğuna uğurlanırken bazı Siyasi Parti Başkanları, Yönetecileri, STK Başkanları,  Basın Kuruluşlarınının Dernek Başkanları,  Daire Müdürleri ve yöneticileri ve yakınları, çok sayıda seveni katıldı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN