MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Cep Telefonu Satışı Yapan Esnafların Talepleri İçin Dosya Hazırlandı 

 Malatya Elektrikçiler Esnaf ve Sanatkarlar Odası, market, AVM ve teknoloji mağazalarında müşterilere cep telefonu ve diğer satışlarda tanınan bireysel kredi kullandırma imkanı ve taksitlendirme uygulamasının  cep telefonu ve teknolojik ürün satan küçük esnaflar içinde gerçekleştirilmesi istedi. 

Fırat EDAŞ, İSG Eğitimlerine Malatya’da Devam Ediyor

Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. (Fırat EDAŞ), düzenli olarak gerçekleştirdiği İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG) eğitimleri ile çalışanlarına farkındalık kazandırmaya devam ediyor.

Malatya Emniyetinden Örnek Bir Çalışma

8 Mart Dünya Kadınlar Günü Münasebetiyle İl Emniyet Müdürlüğünce Çeşitli Etkinlikler Düzenlendi.

Battalgazi’deki Dünya Kadınlar Günü Konserine Yoğun İlgi

Battalgazi Belediyesi tarafından düzenlenen Dünya Kadınlar Günü Konseri yoğun ilgi görürken, programda Malatya Musiki Cemiyeti solistlerinin kadınlar için seslendirdiği birbirinden güzel şarkılar ile 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Battalgazi’de coşkuyla kutlandı.

Malatya Barosundan 8 Mart Kadınlar Günü Açıklama

Değerli Basın Mensupları, öncelikle tüm dünya kadınlarının yüzyıllardır yürüttüğü eşit haklara sahip olma mücadelesinin kutlandığı 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nü kutluyoruz.

Çalık, Kadına Yönelik Şiddetin Haklı Veya Haksız Hiçbir Gerekçesi, Bahanesi Olamaz

TBMM Kadına Yönelik Şiddeti Araştırma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, "Kadına yönelik şiddetin haklı veya haksız hiçbir gerekçesi, bahanesi olamaz." dedi.

Çınar, Kadın Personellerimizin Örnek Çalışmalarını Takdirle Karşılıyoruz

Yeşilyurt Belediyesi Gedik Oba Çadırında 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Özel Programı Düzenlendi

TİNGADER’ den, Anadolu Basın Birliğine Ziyaret

Tüm İnternet Gazeteciliği ve Gazeteciler (TİNGADER) Malatya Şubesi Başkan Kazım Erayabakan ve yönetim kurulu tarafından Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ’ ve yönetim kurulunu ziyaret ederek Malatya’daki basın sektörü üzerine istişarelerde bulundu.

Başkan Dağ'dan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

 Yeşilyurt Belediyesi Yetim Koordinasyon Merkezinin Açılış Töreni Yapıldı

Yeşilyurt İlçesindeki yetim ve öksüz çocuklar ile ailelerine yönelik sosyal, kültürel, psikolojik ve eğitim hizmetlerinin verileceği Yeşilyurt Belediyesi Yetim Koordinasyon Merkezi düzenlenen törenle hizmete sunuldu.

MOTAŞ’tan Bir Yenilik Daha

Malatya Büyükşehir Belediyesi MOTAŞ tarafından, toplu taşıma araçlarına binişlerle ilgili bir yenilik daha getirilerek, ödeme kanalları artırıldı.

Başkan Sadıkoğlu, Kadınların İş Dünyasında Olmasına İhtiyacımız Var

8 Mart Dünya Kadınlar Günü programında konuşan Malatya TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, “Daha hızlı büyümemiz ve kalkınmamız için erkekler kadar kadınların da iş dünyasında var olmasına ihtiyacımız var” dedi.

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü Konulu Etkinlik Düzenlendi

Deva Partisi Malatya Kadın Çalışmaları Başkanlığınca 08 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü konulu etkinlik düzenlendi. Etkinlikte il başkanı Onur GÜNEŞ açıklama yaptı.

Başkan Özcan’ın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı

Malatya Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında, kalkınmanın ve toplumsal refahın artması için kadınların iş dünyasında daha fazla yer alması gerektiğini belirtti.

Toplam 18562 haber.