MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Binlerce Malatyaspor Taraftarı Olan 2 Başkan İYİ Parti'ye Üye Oldu

Binlerce Taraftarı Bulunan Malatya Kaplan 44 ve Pütürge Beyleri Taraftarları Dernek Başkanları İYİ  Parti'ye Üye Oldu.

Gürkan, Güney Kuşak Yolunu Yılsonunda Ulaşıma Açmak İçin Yoğun Bir Çaba İçerisindeyiz

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Güney Kuşak Yolu’nda yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında ilgililerden bilgi aldı.

Battalgazi’deki Prestij Sokak Çalışmaları Sürüyor

Battalgazi Belediyesi tarafından Şire Pazarı’nı daha da canlı hale getirmek ve estetik bir görüntü kazandırmak amacıyla startı verilen ‘Sokak Sağlıklaştırma’ çalışmaları aralıksız devam ediyor. 2021 yılının Kasım ayında başlayan ve yüzde 75’i tamamlanan proje ile Şire Pazarı yeni bir görünüme kavuşacak.

Çalık, Malatya Havalimanı Yeni Terminali 2023'te Açılacak

Malatya Havalimanı yeni terminal binası için geri sayım başladı. Yüzde 40'ı tamamlanan binanın, 2023'te açılması planlanıyor.

Yeşilyurt Belediyesi Yemek Fabrikası, Nezih Ve Kaliteli Hizmetlerini Geliştirip İlerletiyor

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Belediyemizin şirketlerinden Yeşilyurt İŞGEM bünyesinde, alanında deneyimli aşçılarımız ve gurmelerimizin gözetiminde faaliyetlerine devam eden Yemek Fabrikamız, ilçemizin zengin yemek kültürünü tanıtmak amacıyla hayata geçirdiğimiz gastronomi projelerimize ciddi katkılar sunuyor.” diye konuştu.

Gelecek Partisi Heyeti Kıbrıs Temaslarına Başlıyor

Gelecek Partisi Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ümit Yardım riyasetinde 5 Genel Başkan Yardımcısı ve Politika İzleme Kurulları yöneticilerinin de katıldığı Kıbrıs ziyareti bugün itibariyle başlıyor.

Malatya Türk Kızılay'ından Bayrak Değişimi

2019 yılında görevi Av. Umut Yalçın'dan devralan Türk Kızılay Malatya Şube Başkanı Ramazan Soylu; gerçekleşen Türk Kızılay Malatya Şubesi Olağan Genel Kurulunda görevi Dr. Harun Kurt'a devretti.

Başkan Sadıkoğlu’ndan İhtiyaç Sahibi Ailelere Yardım Vurgusu

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, yaklaşan Ramazan Ayı öncesi herkesi imkânları dâhilinde ihtiyaç sahibi ailelere yardım yapmaya davet etti.

Karate Anadolu Yıldızlar İl Seçmenlerine Tebrik

Malatya Gençlik Spor İl Müdürlüğü Karate Salonu’nda yapılan, Karate Anadolu Yıldızlar İl Seçmesinde Kata ve Kumite de birinci olan Kerem ve Melike Gülşen, kardeşleri ve antrenörlerini Özgül, makamında kabul ederek tebrik etti.

Savdes-Sen Malatya Bölge Başkanlığı’na Arslanboğa Yeniden Seçildi

Savunma, Büro ve Destek Hizmetleri Sendikası SAVDES-SEN Malatya Bölge Başkanlığı'nın 1’inci Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Tek liste halinde gidilen seçimde başkanlığa Malatya Şube Başkanı Ruhi Arslanboğa seçildi.

Kitap K’oku’su  Her Yerde

Malatya Yazıhan. Kaymakamlığının himayelerinde Yazıhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün koordinesinde Kitap K’oku’su Projesi gerçekleştirilmektedir.

Coğrafi Tescilli Yöresel Ev Yemekleri Yarışması Yapıldı

Malatya Büyükşehir Belediyesi KÜLTÜR A.Ş organizesinde bu yıl 2’ncisi düzenlenen Kayısı Çiçeği Şenlikleri kapsamında MABESEM Fuaye Alanında coğrafi işaretli Malatya Yöresel Ev Yemekleri yarışması düzenlendi.

Battalgazi’deki 4 Bin 105 Öğrenciye Eğitim Seti Desteği Verildi

“Gençlerle Sınav Maratonu” projesi ile üniversite hayali kuran öğrencilerin ideallerine ulaşmalarına büyük katkı sunan Battalgazi Belediyesi, ilçede Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) hazırlanan 4 bin 105 öğrenciye ücretsiz Deneme Seti dağıtımını tamamladı.

Gürkan, Birliktelik Açısından Malatya’da Tarihi Bir Günü Yaşıyoruz

‘Şehrül Eminler Vefa Gecesi’nde Malatya’nın Seçilmiş Belediye Başkanları Biraraya Geldi.

Toplam 18552 haber.