MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Başkan Yılmaz;  Tütün Baronlarının Yanında Değil, Üreticimizin Yanında Olacağız

İYİ Parti Malatya İl Başkanı Hakan Yılmaz , Yönetim Kurulu Üyeleri ve Doğanşehir İlçe Başkanı İle Birlikte Doğanşehir’de Tütün Üreticileri  ve Çiftçilerle Bir Araya Geldi.

Gürkan, En Önemli Yatırım İnsana Yapılan Yatırımdır

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın girişimleri ve Malatyalı hayırsever iş insanı Rıdvan Mertöz’ün destekleriyle 115 gün gibi kısa bir günde tamamlanan 24 derslik ortaokulunun açılışı Malatya protokolünün katılımı ile gerçekleştirildi.  

Battalgazi Belediyesi’nin Ulaşım Yatırımları Sürüyor

Büyüyen ve her geçen gün daha da gelişen Battalgazi’deki ulaşım yatırımları kapsamındaki çalışmalarına hız kesmeden sürdüren Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri, Alacakapı ve Toygar Mahallesindeki çalışmalarına devam ediyor.

Fendoğlu, Malatya-Adıyaman Bir Bütündür

MHP Malatya milletvekili Mehmet celal Fendoğlu Adıyaman-Malatya ilişkilerinin sıcaklığına samimiyetine dikkat çekerek. Malatya-Adıyaman kader birliği yapan kentler olarak geçmişte de, bu günde kardeşti, gelecekte de bu iki kent ebediyen kardeş olarak ilişkilerine devam edecektir dedi.

Esenlik'te Ramazan Ayı Boyunca İndirimler Devam Ediyor

Esenlik Süpermarketlerde ve Sanal Markette 28 Mart - 10 Nisan Tarihleri Arasında Ramazan Ayı Boyuncada Bir Çok Ürünü Tüketiciyle Buluşturmaya Devam Ediyor.

Genel Kolluk-Özel Güvenlik İşbirliği Ve Entegrasyon Projesi

KAAN (Genel Kolluk-Özel Güvenlik İşbirliği ve Entegrasyon Projesi) Uygulaması Geliştirme Eğitimi Düzenlendi.

Başkan Çınar, Turgut Özal Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesindeki Binaları İnceledi

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Turgut Özal Mahallesinde ki 15 dönümlük alanda; 168 daire ve 10 dükkana sahip dört ayrı binanın yanı sıra sosyal yaşam alanları, yeni nesil oyun grupları, süs havuzları, yeşil alanları ve otoparkıyla dev bir yatırımı daha Yeşilyurt’lularla buluşturup,  ilçemizdeki depreme dayanıklı yaşam alanlarımıza bir yenisini daha eklemiş olacağız.” dedi.

Ak Parti Yazıhan'da İlçe Danışma Toplantısı Yaptı

Ak Parti Malatya'nın Yazıhan İlçesinde İlçe Danışma Toplantısı Düzenledi.

Gürkan, Malatya’daki Esnafımız İçin Yoğun Bir Şekilde Çalışıyoruz

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya Nakliyeciler Sitesi’ni ziyaret ederek nakliyeci esnaflarıyla bir araya geldi. Yapılan ziyarette Malatya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin’de yer aldı.

Emniyet Müdürü Dağdeviren, Polis Alileriyle Yemekte Buluştu

Türk Polis Teşkilatının 177. kuruluş yıl dönümü kutlamaları kapsamında Polis Ailelerine yönelik moral gecesi düzenlendi.

Vatanseverler Derneğinden Eğitime Destek

Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği Ayşe Alparslan, Derneğimiz tarafında  ücretsiz matematik  dersi verilecektir.

VEFAT VE BAŞSAĞLIĞI

Ülkü Ocaklarından Bu Ocakta Ekmek Bölüştükçe Çoğalır Adlı İftar Programı

Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığı, Ülkücü Şehitler ve tüm şehitlerin hayrına “ Bu Ocakta Ekmek Bölüştükçe Çoğalır” adıyla Ramazan Ayı boyunca iftar programı düzenleyecek.

Lokma, Kalplerimizi Ve Gönüllerimizi Birleştiriyor

Başkan Çınar, Paşaköşkü Erenler Cemevinde Düzenlenen Lokma Etkinliğine Katıldı.

Su Ve Hayat Konulu Yarışma Sonuçları Açıklandı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü tarafından, suyun önemine vurgu yapmak amacıyla düzenlenen “Su ve Hayat” konulu resim, şiir ve kompozisyon yarışması sonuçlandı. 

Toplam 18552 haber.