Esenlik'te Ramazan Ayı Boyunca İndirimler Devam Ediyor

Esenlik Süpermarketlerde ve Sanal Markette 28 Mart - 10 Nisan Tarihleri Arasında Ramazan Ayı Boyuncada Bir Çok Ürünü Tüketiciyle Buluşturmaya Devam Ediyor.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Esenlik'te 28 Mart - 10 Nisan Tarihlerinde İndirimler Devam Ediyor

Ramazan’ın Bereketi Esenlik ile Sofralarınızda  Esenlik  Süpermarketlerde ve Sanal  Markette 28 Mart-10 Nisan Tarihleri Arasında  Bir  Çok  Ürünü Tüketiciyle Buluşturmaya Devam Ediyor.

Esenlik Marketler, Tüm Şubelerinde  28 Mart - 10 Nisan Tarihleri Arasında Ramazan Ayı Boyuncada Vatandaşların Daha Uygun Fiyatlara Alış Veriş Yapabilmesi İçin , Bir Çok Üründe İndirimli Satışlara Başladı.

Malatya'nın Öz Markası Esenlik Süper Marketleri Kaliteli ve uygun fiyatlı ürünleri tüketiciyle buluşturmaya devam ediyor.

Esenlik Marketler Tüm Şubelerinde  28 Mart - 10 Nisan Tarihleri Arasında Ramazan Ayı Boyuncada Tabaklı Bonfile Tavuk  ,  Sofralık Çikolata , Zeytin , Peynir , Salça, Sıvı El Sabunu, Un , Büsküvi , Çocuk Bezi ,Pirinç, Çamaşır ve Bulaşık Makinesi Deterjanı ,Çay , Kağıt Havlu ,Meyve ve Sebze Olmak Üzere  Bir Çok Üründe İndirimli Fiyatlarla Tüketiciye Buluşturuyor.

Esenlik Şirketi Malatya Halkından aldığı güç ile yoluna devam ederken kazancını ise Malatya ekonomisine tekrar kazandırıyor.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN