MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Başkan Güder’den Ramazan Bayramı Mesajı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, bayramların, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği günlerden biri olduğuna işaret ederek, “Dargınların barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği, rahmet ve şefkat dolu günlerin en değerlilerinden olan Ramazan Bayramınız kutlu olsun” dedi.

Başkan Çınar, Personelleri Ziyaret Ederek Bayramlarını Tebrik Etti

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Ramazan Bayramı öncesi son mesai gününde belediye personellerini görev yerlerinde ziyaret ederek bayramlarını tebrik etti.

Çınar, 200 Bin Adet Sebze Fidesini Çiftçilerimize Dağıttık

Yeşilyurt Belediyesinden Çiftçilere Ve Tarımsal Üretime Dev Bir Destek Daha!

Başkan Yılmaz, Malatya İyi Olacak Türkiye İyi Olacak

İYİ Parti Malatya İl Başkanı Hakan Yılmaz, İYİ Parti Darende İlçe Başkanlığı'nın düzenlediği iftar programına katıldı. Programda konuşan Başkan Yılmaz:" İYİ parti olarak çok çalışıyoruz, yaklaşan seçimlere hazırız."dedi.

Yeşilyurt Belediyesi Tarafından Düzenlenen Kadir Gecesine Yoğun İlgi

Yeşilyurt Belediyesi Semt Pazarında ‘Ramazan Ayı Etkinlikleri ‘ kapsamında düzenlenen ‘Kadir Gecesi’ özel programına vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Malatya YADER Geleneksel İftar Programı

MALATYA YADER Tarafından, Devlet Korumasında Kalan Çocuklar İle Üyelerin Bir Araya Geldiği 8.Geleneksel İftar Programı Düzenlendi.

Milliyetçi Hareket Partisi Yeşilyurt Teşkilatı’nda Görev Değişimi

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya/Yeşilyurt İlçe Teşkilatı’nda görev değişimi yaşandı. Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı’nın duyurduğu görev değişiminin ardından, MHP Yeşilyurt İlçe Başkanlığı’na İl Başkan Yardımcılarından Süleyman Emre getirildi.

Keskin’den Esnaf Ziyareti, Bayram Alışverişinizi Esnaftan Yapın

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin beraberinde Malatya Seyyar Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Ümit Emre ile birlikte Zaviye Mahallesi Mevlüt Aslanoğlu Caddesi üzerine kurulan pazarda bulunan esnafları ziyaret etti.

Asuman Sarıtaç, Özgür ve Tarafsız Basına Büyük İhtiyacımız Var

İYİ Parti Malatya İl Başkan Yardımcısı ve İl Sekreteri Asuman Sarıtaç, Demokrasimizin Teminatı Özgür ve Tarafsız Basına Şu Zor Günlerde Büyük İhtiyacımız Var.

Malatya İlimizde 2022 Yılı Sulama Sezonu Başladı

DSİ yatırımlarının kaynağını teşkil eden su, yaşamsal öneminin yanında tüm üretim süreçlerinin ana girdilerinden birini oluşturuyor.

Başkan Güder, Malatya’nın Kanaat Önderlerini İftarda Ağırladı

Ramazan ayı boyunca toplumun tüm kesimleriyle iftar sofrasında buluşan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, bu kez de Malatya’nın kanaat önderlerini iftarda konuk etti.

Ağbaba, Kayısı Üreticisinin Zararı Karşılansın

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, 14 Nisan’da Malatya’da meydana gelen don felaketinden zarara uğrayan kayısı üreticilerinin sorunlarını TBMM’de gündeme getirdi.

Toplam 18539 haber.