Asuman Sarıtaç, Özgür ve Tarafsız Basına Büyük İhtiyacımız Var

İYİ Parti Malatya İl Başkan Yardımcısı ve İl Sekreteri Asuman Sarıtaç, Demokrasimizin Teminatı Özgür ve Tarafsız Basına Şu Zor Günlerde Büyük İhtiyacımız Var.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

İYİ Parti Malatya İl Başkan Yardımcısı ve İl Sekreteri Asuman Sarıtaç, Yönetim Kurulu Üyeleriyle Birlikte Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesini ziyaret etti.

Bugün burada Malatyamızın güzide basın temsilcilerini bir araya getiren Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesini Yönetim Kurulumuzdaki arkadaşlarımızla ziyaret ediyoruz. Yerel basın demokratik toplumların en önemli basamağıdır.Toplumun bilinçlenmesinde öncü bir role sahiptir. Demokratik ve özgür toplumlarda basın demokrasinin vazgeçilmezidir. Hatta güvencesidir. Basının özgür çalışmasının habere sıkıntısız bir şekilde ulaşmasını çok önemsiyoruz.

Asuman Sarıtaç, Malatya ve Ülke olarak çok zor günlerden geçiyoruz. İnsanlarımızın umutları tükenmiş her geçen gün ekonomik kriz dahada büyüyerek vatandaşımızı yaşanmaz hale getirmiştir. Milletimizi devletin yardımları ile yaşatmaya çalışan bir anlayışla ülke yönetilmeye çalışılıyor. İşsizlik almış başını gidiyor. Milletimiz sağlıklı ürünlere ulaşamaz hale geldi. Her gün artan zamlar milletimizin belini bükmüştür. Birde siyasi krizlerle Ülke yönetilemez hale gelmiştir. Bu kaostan kurtulmak için bir an önce seçim sandığı milletimizin önüne konmalı. İYİ Parti iktidarında İYİLERİN kazandığı , adaletin ve liyakatin tesis edildiği, milletimizin ve ülkemizin İYİ günlere kavuştuğu zamanı inşallah hep beraber göreceğiz.

Bu mübarek ramazan gününde bizi kabul ettiğiniz için Anadolu Basın Birliğinin her bir ferdine ayrıca sizlere çok teşekkür ediyorum. 3 gün sonra neşe ve sevinç ile coşkuyla gireceğimiz ve kutlayacağımız Ramazan Bayramının başta Malatyamıza Ülkemize ve Tüm Müslüman Alemine hayırlar getirmesini diliyorum.

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ ise yaptığı konuşmada , Ziyarete gelen İYİ Parti Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür ederek başarılar diledi. Başkan Dağ, Malatya'mız , Ülkemizin ve milletimiz lehine alacağınız her kararın destekçisi oluruz. Ama tam tersi bir durumda da sizleri başta biz eleştiririz. Biz özgür tarafsız ve objektif yayın anlayışımızla tüm siyasi partilerimize eşit mesafedeyiz. Yeter ki partilerimizin siyasilerimizin derdi Vatan , Millet Bayrak olsun.. Bende bu ziyaret vesilesi ile bu mübarek Ramazan ayında tutulan Oruçların ve İbadetlerin Yüce Allah'tan makamında kabul görmesini temenni ediyorum. Bir kaç sonra kutlayacağımız Ramazan Bayramının Şeker tadında geçmesini temenni eder başta Malatyamıza Ülkemize ve Tüm Müslüman Alemine hayırlar getirmesini dilerim dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN