MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Malatya’dan Asayiş Haberleri

Yazıhan'da Küçükbaş Hayvan Sürüsünü Aç Kurtlar Telef Etti

Malatya'nın Yazıhan ilçesine bağlı Alican Mahallesi'nde Ağıla giren kurt sürüsü 200 küçükbaş hayvanı telef etti.

Porga’lı Gençler Halı Saha İstedi, Başkan Çınar Yerine Getirdi

Gençlik ve Spor Bakanlığının destekleriyle Yeşilyurt’a 25 Milyon TL. tutarında yeni nesil spor sahaları kazandırıp gençlerin daha iyi şartlarda spor yapmasına imkan tanıyan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, kendisinden halı saha talep eden Porga’lı gençlerin isteğini yerine getirdi.

Başkan Güder, Battalgazili Annelerle Buluştu

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 8 Mayıs Anneler Günü nedeniyle ilçedeki anneleri misafir etti. Bu özel günde tüm annelerin gününü kutlayan Başkan Güder, “Ömrünü evlatlarına adayarak sevgisini ve şefkatini bizlerden esirgemeyen tüm annelerimizin günü kutlu olsun” dedi.

Başkan Yıldız, Anneler Günü Kutlu Olsun

İYİ Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Serdar Yıldız, Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak “Anneler koşulsuz sevginin tükenmez pınarlarıdır. Hadiste dahi Cennet analarımızın ayakları altındadır denmektedir" dedi.

Biz Bir Takımız Projesi 24 İlde 1056 Öğrenci İle Devam Etmektedir

Farklı sosyo kültürel yapıya sahip öğrencilerin birarada eğitim gördüğü proje 14 hafta sürdürülecektir. Projenin ilk 9 haftasında öğrenciler basketbol ve son 5 haftasında ise oryantiring eğitimleri alması hedeflenmektedir.

Başkan Samanlı, Anneler Günü Nedeniyle Bir Mesaj Yayınladı

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı, Anneler Günü sebebiyle bir mesaj yayınladı. Yayınladığı mesajda; “Bazen bir dokunuşla bile hayat verecek kadar kutsal bir varlık tarafından dünyaya getiriliyoruz.

Karavan Tutkunları, Medeniyetin Kalbi Battalgazi’de Tarihi Yerleri Gezdi

Malatya’da ilk kez düzenlenen İspendere Kamp Karavan Festivali’ne katılmak için Türkiye’nin dört bir yanından gelen karavan tutkunları, Medeniyetin Kalbi Battalgazi’de tarihi bir yolculuğa çıktı. Karavan tutkunları, tarih başkenti Battalgazi’ye hayran kaldı.

Başkan Karadağ, Hekimhan'dan Bir Çivi Bile Götüremezsiniz

Hekimhan Belediye Başkanı Turan Karadağ, Bilindiği üzere Hekimhan maden yatağı, maden laboratuvarının da burada olması gerekiyor.

Başkan Yılmaz, Anneler Günü Kutlu Olsun

Sevginin, merhametin, fedakarlığın vücut bulmuş hali olan annelerimizin günü kutlu olsun.

Başkan Yiğit, Tarihi Yeşilyurt Konaklarına Hayran Kaldı

T.V.F. Başkanı Üstündağ İle Hava-İş Sendikası Ankara Şube Başkanı Yiğit, Tarihi Yeşilyurt Konaklarına Hayran Kaldı

Toplam 18534 haber.