MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Porga Çocuk Şenliği Renkli Ve Coşku Dolu Anlara Sahne Oldu

Yeşilyurt Belediyesi ile Yeşilyurt Kent Konseyi tarafından Ortaköy, Salkonak, Öncü ve Aşağıköy Mahallelerinden yaşayan çocuklara yönelik düzenlenen ‘Porga Çocuk Şenliği’ renkli ve coşku dolu anlara sahne oldu.

Vali Şahin, Emniyet Müdürlüğü’nü Ve Jandarma Komutanlığı’na Ziyaret

Vali Hulusi Şahin, İl Emniyet Müdürlüğü’nü ve İl Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret etti.

Malatya’lı Prof. Dr. Kasım Kılıçarslan, Malatya’lıların Ankara’da Her Zaman Bir Kapısı Var

Malatya Sevdalısı Ankara Şehir Hastanesi Ameliyatı Nöroloji-Ortopedi Hastanesi Başhekimi Malatya’lı Prof. Dr. Kasım Kılıçarslan, Malatya’lı hemşehrilerim unutmasınlar ki Ankara’da bir kardeşleri , bir abileri ve onları her zaman misafir edecek bir Malatya’lı sevdalısı hemşehrileri var dedi.

Oda ve Dernek Başkanları, Vali Şahin’e Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu

İlimizde faaliyet gösteren Odalar, Dernekler ve Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile ilimize atanan Vali Hulusi Şahin’i ziyaret ettiler.

Malatya TSO’dan Vali Şahin’e Hayırlı Olsun Ziyareti

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, 11 Mayıs 2022 tarihli Resmi Gazete'de yayınlanan kararname ile Malatya Valiliği görevine atanan Malatya Valisi Hulusi Şahin’e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Gürkan, Siz Çevreyi Ne Kadar Korursanız Çevre De Sizi O Kadar Korur

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Ali Laloğlu ile İl Müdürlüğü çalışanları, Çevre Haftası nedeniyle Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret etti.

Battalgazi’deki Yarı Olimpik Havuz Açılış İçin Gün Sayıyor

Türkiye’nin aydınlık yarınları gençlere dokunmaya, onlarla beraber olmaya, onlara yönelik projeler üretmeye devam eden Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in girişimleri sonucu 2021 yılında Göztepe Mahallesinde yapımına başlanılan Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu, açılış için gün sayıyor.

Malatya Polisi Uyuşturucu Tacirlerine Göz Açtırmıyor

Malatya Polisi Uyuşturucu Tacirlerine Yönelik Çalışmalarına Kararlılıkla Devam Ediyor.

Başkan Basri Kahveci, İlk Günki Gibi Milletimizin Partimize Teveccühü Var

AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Kadın Kolları Başkanı Ebru İnanç, Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şubesini Ziyaret Etti.

Başkan Çınar, Hatice Akbaş Milli Gururumuzdur

Başkan Çınar, Dünya Boks Şampiyonu Hatice Akbaş’ı Evinde Ziyaret Edip Tebrik Etti.

Başkan Çınar, Hedefimiz Bilinçli Bir Nesil Yetiştirmektir

‘Bir Bilenle Bilge Nesil’kitap Okuma Ve Kompozisyon Yarışması Ödül Töreni İle ‘Hayati İnanç’ Söyleşi Etkinliği Yoğun İlgi Gördü.

Esenlik Süper Marketler, Market Ağına 3 Yeni Şube Daha Ekliyor

Malatya Büyükşehir Belediyesine bağlı iştiraklerden olan Esenlik, Zincir Marketler ağına 3 yeni şube daha ekleniyor.

Tütün Sadece İnsanımızı Değil Çevremizi’de Tüketiyor

Sağlığı Geliştirme ve Sigara ile Mücadele Derneği Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık, 31 Mayıs Dünya Tütünsüz Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, tütünün sadece insan sağlığına değil çevreye de büyük zararlar vererek gezegenimizi tükettiğine dikkat çekti.

Özel Çocuklarımızın Büyük Başarısı

Türkiye genelinde özel çocuklar için okullar arası Atletizm Türkiye Şampiyonası düzenlendi. Down Sendromlular ve Otistik öğrencilerin katıldığı müsabakada Malatya’yı temsil eden sporcularımız almış oldukları başarılar ile Malatya’ya döndüler.

Başkan Sadıkoğlu, İstişare Kültürünü Önemsiyoruz

İYİ Parti Malatya İl Başkanı Hakan Yılmaz’a iadeyi ziyarette bulunan Malatya TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, “Üyelerimizin ve ilimizin problemlerini siyasi partilerle paylaşarak istişare etme kültürünü önemsiyoruz” dedi.

Toplam 18534 haber.