Başkan Basri Kahveci, İlk Günki Gibi Milletimizin Partimize Teveccühü Var

AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Kadın Kolları Başkanı Ebru İnanç, Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şubesini Ziyaret Etti.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci yapmış olduğu açıklamada, 2 yıldır süren pandemi döneminde Basın ve Medya Kuruluşlarını ve diğer  Sivil Toplum Kuruluşları  ile çok fazla bir araya gelemedik.  Çok Şükür Malatya ve Ülke olarak bu beladan büyük  oranda  kurtulduk. Bizlerde uzun zamandır  bir  araya  gelemediğimiz  sizin gibi  kıymetli  medya  mensubu  arkadaşlarımızı ve  Malatya'nın  diğer  STK'larını ve  Kanaat önderlerini ziyaret  edip  istişarelerde  bulunacağız  sizlerin  fikirlerini alacağız.

Bu ziyaretler vesilesi ile  sizlerle  bir araya gelerek onların taleplerinizi  ve  önerilerinizi dinliyor, gerekli hususlarda istişarelerde bulunuyoruz. Partimizin başarısı için adım atılmadık ve gidilmedik hiçbir yer bırakmayacağız. Vatandaşlarımızın ve kentimizin sorunlarını çözmek için canla başla çalışan iktidarımızın başarılı olması için bizler her zaman olduğu gibi bugünde sahadayız. Vatandaşlarımızın sorunlarını yerinde dinleyip sorun ve çözüm önerilerini buluyoruz. Bizler sadece seçim döneminde değil her zaman vatandaşlarımızın emrindeyiz ve onlarla birlikteyiz. Özellikle pandemi döneminde istemsiz olarak düşürdüğümüz tempomuzu, artık her geçen gün daha da artırarak çalışmayı ve hizmet etmeyi sürdüreceğiz.

Basın mensuplarının sorduğu sorulara bir bir cevap veren Başkan Basri Kahveci, özellikle Yerel Yönetimle ilgili sorulan soruya cevap veren Kahveci, Evet Yerel Yönetimler Yasası acilen revize edilmeli ve Bölge Bölge İl İl yeniden düzenlenmelidir. İstanbul ve Bölgesi sanayi bölgesi, Akdeniz ve Ege bölgesi Turizm bölgesi Diğer Ülkemizin bölgeleri ağırlıklı olarak, tarım, hayvancılık ve tekstil bölgesi. İstanbul’a uyan Yerel Yönetimler Yasası Malatya’ya uymuyor. Bu yasa ciddi sıkıntılar doğurabiliyor. İnşallah 2023 Türkiye'si bunun gibi aksıyan yasaların değişmesi ile liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde 2023’de Milletimizle birlikte yeni bir Battalgazi’ye, Yeni Bir Malatya'ya ve Yeni Bir Türkiye’ye kavuşacaktır.

Basri Kahveci, Evet Ülkemizde ve Dünya’da çok büyük bir ekonomik ve siyasi kriz var.  Milletimiz  son yıllarda  küresel  ekonomik  sıkıntılarını  fazlasıyla  yaşamaktadır. Bu  kadir  şinas  millet  bize  20  yıl  önce  bu  işi  başarırsa  yine AK Parti başarır  diye  ilk  günki gibi  desteğini vermeye  devam ediyor. İlimizde ve ilçemizde çalınmadık kapı bırakmayacağız. Hedefimiz 2023″ dedi. 

AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci, Bugün  burada  bizi  misafir  eden Anadolu Basın Birliği Başkanı Zeki Dağ ve Yönetim Kurulu Üyelerine misafirperverliklerinden ötürü teşekkür ediyor, hayırlı işlerinde kolaylıklar diliyorum.

 Anadolu Basın Birliği Başkanı Zeki Dağ, Bizler  bu göreve  ilk  geldiğimiz  gündem  bugüne  kadar  tarafsız  objektif  ve  bağımsız  basın  medya  kuruluşları  olduk  ve  yolumuza  öylede  devam  ediyoruz. Ülkemizin  geçtiği bu  zorlu  süreçte  Başta  siz Siyasetçilere , Milletvekillerine , Parti Liderlerine  ve  Yerel Yöneticilere çok iş  düşüyor. Toplumu  gerecek Barışa  ve Kardeşliğe zarar  verecek Ayırıştırıcı  ve  ötekileştirici  dil  kullanılmamalı. Basın  ve Medya aynı  mihmalde  Ayırıştırıcı  ve  ötekileştirici  yayın  politikası  izlememeli.  Hepimiz  aynı  geminin  içerisindeyiz. Bizim gidecek  ,  başka  bir   bayrağa  selam  verecek bir  anlayışımız  yok. Bu  yüzden başta Malatya  olmak  üzere tüm  Ülkede  Bizdenmisin , Partilimmisin  Değilmisin anlayışından  kurulmalı  hep  birlikte eşit  şartlarda  birlikte yaşama  kültürünü geliştirmeliyiz.

 Başkan Dağ, Bu ziyaret vesilesi ile bizlerde Başta Başkan Basri Kahveci ve Yönetimine başarılar diliyorum dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN