Malatya'lı Prof. Dr. Kasım Kılıçarslan, Malatya'lıların Ankara'da Her Zaman Bir Kapısı Var

Malatya Sevdalısı Ankara Şehir Hastanesi Ameliyatı Nöroloji-Ortopedi Hastanesi Başhekimi Malatya'lı Prof. Dr. Kasım Kılıçarslan, Malatya'lı hemşehrilerim unutmasınlar ki Ankara'da bir kardeşleri , bir abileri ve onları her zaman misafir edecek bir Malatya'lı sevdalısı hemşehrileri var dedi.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Malatya Sevdalısı Ankara Şehir Hastanesi Ameliyatı Nöroloji-Ortopedi Hastanesi Başhekimi Malatya’lı Prof. Dr. Kasım Kılıçarslan, Malatya’lı hemşehrilerim unutmasınlar ki Ankara’da bir kardeşleri , bir abileri ve onları her zaman misafir edecek bir Malatya’lı sevdalısı hemşehrileri var dedi.

Ankara Şehir Hastanesi Ameliyatı Nöroloji-Ortopedi Hastanesi Başhekimi, ve Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Malatya’lı Prof. Dr. Kasım Kılıçarslan, yaptığı  bir  çok  başarılı  çalışmasıyla  hem Türkiye’de hemde Dünya’da  adından sıkça  söz  ettirmeyi başardı.

Malatya’lı Prof. Dr. Kasım Kılıçarslan, özellikle  Malatya’dan  ve Anadolu’dan  gelen  bir  çok  hastayı  tedavi  ederken  her  bir  hastası  ile  yakından ilgilenmeyi  ihmal etmiyor.

Prof. Dr. Kasım Kılıçarslan,  Malatya’lı  hemşehrilerim  unutmasınlar ki Ankara’da  bir  kardeşleri , bir abileri ve  onları  her  zaman misafir  edecek bir  Malatya’lı   sevdalısı hemşehrileri  var.  Uzun zamandır Malatya  dışında  yaşamam  hasebiyle doğduğum büyüdüğüm  topraklara  bir  özlemim var  hasretim  var.  Elimden  geldiğince Ankara’da  yaşayan  bir  Malatya’lı  olarak   Ankara’ya  özellikle  hastane  için  gelen  hemşehrilerime  her anlamda  yardımcı  olmaya  çalışıyorum. Onların  hastalıkları  ve  durumları  ile  çok yakından ilgileniyorum. Biz  hekimler  için  her  hasta  aynı kıymette  ve  değerdedir. Tabi ki  bizler hiç bir  hastayı  ayırt  etmeden en  iyi  şekilde  tedavi  etmeye  çalışıyoruz.  Tabi  bazen  bizlerde  duygularımıza  özlemlerimize  yeniliyoruz. Bana gelen Hastamızın Malatya’lıysa  sanki  ailemden biri  gelmiş gibi  Malatya  kokusunu  ve  hasretini gidermek  için azda  olsa  pozitif  ayırımcılık  yapıp  belki  diğer  hastalarımızdan  biraz  fazla  sohbet  etme  fırsatı  buluyorum. Malatya’lı  hemşehrilerime Ankara’da  her  zaman  kapım açıktır. Onların  Ankara’da  bir  abileri  bir  kardeşleri   var. Allah  can sağlığı  verdiği  sürece hemşehrilerimin  her  zaman  yanında  olacağım..

Malatya’nın  ve Türkiye’nin önemli  hekimlerinden biri  olan  Prof. Dr. Kasım Kılıçarslan,  Türkiye’de daha  önce   yapılmayan  başarılı ameliyat  ve  opeasyonlara  imza attı.

Ameliyatı Nöroloji-Ortopedi Hastanesi Başhekimi, Ortopedi ve Travmatoloji uzmanı Prof. Dr. Kasım Kılıçarslan ve Çocuk Ortopedisi Kliniği sorumlusu Doç. Dr. Ali Fuat Karataş ve ekibi, Doğuştan sol uyluk kemiğinin üst yarısı ve kalça eklemi olmayan, bir bacağı diğer bacağının yarısından daha kısa olarak dünyaya gelen 3.5 yaşındaki Elif Su Coşut, Ankara Şehir Hastanesi’nde Türkiye’de ilk kez kullanılan bir yöntemle ameliyat edildi. Amerikalı ünlü cerrah Dror Paley’in tanımladığı ‘süper kalça ameliyatı’nda, Sling Prosedürü cerrahisi uygulandı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN