MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Gürkan, Malatya’yı Mazisine Layık İstikbale Hazırlıyoruz

MASKİ Genel Müdürlüğü Tarafından Akçadağ İlçesi Esenbey Mahallesi’ne Yapılacak Olan Altyapı Yatırımları İle İlgili Temel Atma Töreninde Konuşan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Maski’nin Yüz Yerde Şantiyesi Var. Bir O Kadarda Yol Ve Altyapı Koordinasyon Dairesi’nin Var. Tüm Ekibimizle Malatya’mızı Mazisine Layık İstikbale Hazırlıyoruz” Dedi.

MEB İl Müdürü Hatice Özdemir, Pütürge'de Okulları İnceledi

Malatya İl Milli Eğitim Müdürü Hatice Özdemir, eğitim öğretimle ilgili incelemelerde bulunmak, ilçelerde görev yapan yönetici ve öğretmenlerle bir araya gelmek üzere Pütürge ilçesine ziyarette bulundu.

Battalgazi’deki Ulaşım Yatırımlarında Taviz Yok

Kernek Mahallesinin ardından Fırat Mahallesindeki 10 sokakta 3.5 milyonluk ulaşım yatırımının daha startını verdirerek ilçenin kaderini değiştirmeye devam eden Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Söz konusu ulaşım olunca Battalgazi’de yatırımlardan asla taviz vermiyoruz” dedi.

Başkan Ahmet Turan Yalçın, Savcılarımızı Göreve Davet Ediyoruz

Vatan Severiz Diyen Siyasiler Nerede, "Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez" Diyen Şehit Gazi Dernekleri, Sivil Toplum Kuruluşları Neredeler..

Başkan Mehmet Zafer, Şehitlik Kavramına Hakaret

Yeni Malatyaspor 'un Mali Kongresinde Şehitlik Kavramına Hakaret !!

Başkan Yalçın'dan Özkan'a Kınama

Doğru Partisi Malatya İl Başkan Ahmet Turtan Yalçın Yeni Malatya Sporu Mali Kongresinde Divan Başkanı olan Mehmet Duran Özkan’ı sert bir dille eleştirdi.

TRB1 Bölgesinde “İşte Kadın Çalıştayları” Düzenlendi

Fırat Kalkınma Ajansının (FKA) yararlanıcısı olduğu İnsan Kaynaklarının Geliştirilmesi Programı kapsamında yürütülen ve Avrupa Birliği (AB) ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilen “TRB1 Bölgesinde Dezavantajlı Kişilerin İşgücü Piyasasına Sürdürülebilir Entegrasyonu” projesi kapsamında “İşte Kadın Çalıştayları” düzenlendi.

Şehir Mezarlığı İçerisindeki Yollarda Asfalt Çalışmaları Tamamlandı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan,  Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı’na bağlı Şehir Mezarlığı alanında yapılan asfalt yenileme çalışmalarını yerinde inceleyerek yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler aldı.

Türkiye’de İlk Kez “TSE Hizmet Yeterlilik Belgesi” Alan Oda Malatya TSO Oldu

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası, Türkiye’de ilk kez “TSE Hizmet Yeterlilik Belgesi” alan ticaret ve sanayi odası oldu. Belge, düzenlenen bir program ile Malatya TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu’na teslim edildi.

Yeni Malatyaspor’u Bu Hale Düşürenlerden Hesap Sorulsun

İYİ Parti Malatya İl Başkanı Hakan Yılmaz, yazılı bir açıklama yaparak, Yeni Malatyaspor’u bu hale getirenlerden hesap sorulması  gerektiğini söyledi.

İlhan İlbey'den Yeni Albüm

Sevilen sanatçı İlhan İlbey'den ''Arıyor arıyom  Açmıyon''isimli 12 şarkıdan oluşan yepyeni albümü DEKA Müzik etiketi ile tüm dijital platformlarda.

Başkan Karaman, Malatya’da Gücümüze Güç Katıyoruz

Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkanı Abdulvahap Karaman, Büyük Birlik Partisi Eski İl Başkanı Sedat Alataş, Kadın Kolları İl Başkanı Aysun Avcu,  Yeşilyurt İlçe Başkanı Şinasi Yılmaz, Battalgazi İlçe Başkanı Abdulvahap  Daşkıran, Yönetim kurulu üyeleriyle birlikte, Gazetecilerle bugün parti binasında kahvaltıda bir araya geldiler.

Battalgazi Belediyesi’nden Öğrencilere Ücretsiz Deneme Sınavı

Eğitime desteği ve bu konudaki önemli çalışmalarıyla dikkat çeken Battalgazi Belediyesi, Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS), Temel Yeterlilik Testi (TYT) ve Alan Yeterlilik Testleri (AYT) sınavlarına hazırlanan üniversite ve memur adayları için Ahmet Kekeç Semt Kütüphanesi’nde ücretsiz deneme sınavı düzenledi.

Başkan Gürkan, Güzel Bakan Güzel Görür

Malatya Büyükşehir Belediyesi ile İnönü Üniversitesi işbirliğinde, Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Bölümü ve Eğitim Fakültesi Resim Bölümü Yüksek Lisans Öğrencileri tarafından düzenlenen ‘İşler Nasıl Karma Sergisi’, Taşhoran Kültür ve Sanat Merkezinde açıldı.

Ağbaba, Çiftçi Bir Hayvanı Satıp Diğerine Yem Almak Zorunda Kalıyor

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Malatya Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliğini ziyaret ederek üreticilerin sorunlarını dinledi ve üreticilerin durumuna ve artan gıda fiyatlarına ilişkin açıklama yaptı.

Toplam 18534 haber.