Başkan Yalçın'dan Özkan'a Kınama

Doğru Partisi Malatya İl Başkan Ahmet Turtan Yalçın Yeni Malatya Sporu Mali Kongresinde Divan Başkanı olan Mehmet Duran Özkan'ı sert bir dille eleştirdi.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Yeni Malatya Sporu Mali Kongresinde, geçtiğimiz günlerde bir kongrede Divan Başkanı olan Mehmet Duran Özkan Devrimci şehitleri kekemesi ilgili Doğru Partisi Malatya İl Başkan Ahmet Turtan Yalçın yayınladığı yazılı bildiride sert bir dille eleştirdi.

Türkiye Cumhuriyeti Devlet adabı ve geleneği değişti de Bizler mi. Bilmiyoruz..? Ne Demek "Devrim Şehitleri" İçin Saygı Duruşu. Buda nereden çıktı.

Yeni Malatya Sporu Mali Kongresinde Divan Başkanı olan Mehmet Duran Özkan kim neci veya ne iş yapar. Divan Başkanını kim ya da kimler seçip de, Tayin ediyor, Divan Başkanlığı için özel vasıf mı aranıyor.

Özkan Türkiye Cumhuriyeti' nin Devlet Adabını bilmiyor mu, bilmeyen kişiyi ne diye neye dayanarak Divan Başkanı Tayin edildi. Ne demek "Devrim Şehitleri" bu hitap ne zaman kim veya kimler Tarafından devlet adabına dâhil edildi de. Bizler neden bilmiyoruz. Ben Devlet Adabını çok İyi bilen ve Devlet terbiyesi almış bu ülkeye şerefim ve onurumla otuz yıl hizmet vermiş. Bu Devletin bir bireyi olarak Özkan' ı kongrede çağrıda bulunduğu cümleden ötürü ve o salonda tepki gösteren sadece Ali Er mi vardı. O kongreye gelenlerde ses çıkmadı bir kişi hariç bu çağrıya Tepki Göstermeyenleri, kongrede kullanılan cümleye istinaden şiddet ve nefretle kınıyorum.

Özkan hakkında gerekli Adli ve İdari Yasal işlem yapılması konusunda Türkiye Cumhuriyeti Savcılarımızı Göreve davet ediyorum...

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN