MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

İş İnsanı Seyit Doğan Yeni Malatyaspor'a Talip Oldu

Başarılı İş İnsanı ve Eski Yeni Malatyaspor Yöneticisi Seyit Doğan, Yeni Malatyaspor Doğru ve Kurumsal bir yapılanmayla tüm şehir birlik ve beraberlik içerisinde kenetlenerek bu takımı düştüğü gibi bir sezon sonra tekrar süper lige hak ettiği yere Allah'ın izni ile çıkartırız dedi.

Yeşilyurt Mesleki Eğitim ve Yaşam Merkezi’nin Yılsonu Etkinlikleri Renkli Görüntülere Sahne Oldu

Yeşilyurt Belediyesi’nin Kiltepe mahallesinde hizmete açtığı, Yeşilyurt Mesleki Eğitim ve Yaşam Merkezi, sunduğu hizmetlerle Malatya’nın kültürel ve sanatsal hayatına önemli değerler katıyor.

Vali Şahin, Geri Gönderme Merkezinde İncelemelerde Bulundu

Vali Hulusi Şahin Geçici Geri Gönderme Merkezi toplantı salonunda İl Göç İdaresi Müdürlüğü ve Geri Gönderme Merkezi ile ilgili brifing aldı.

Başkan Gürkan, Esnafımızla Şire Pazarımızın Albenisini Yükseltmek İçin Çalışıyoruz

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, şire pazarı esnafı ile bir araya geldi. Şire pazarı esnafını ziyaret eden Başkan Gürkan, pazar içerisinde yapılan çalışmaları da yerinde inceleyerek ilgililerden bilgiler aldı.

Malatya Ticaret Borsasından Vali Şahin’e Ziyaret

Malatya Ticaret Borsası yönetimi, göreve yeni başlayan Vali Hulusi Şahin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Büyükşehir İtfaiyesi Boğulma Olayları Konusunda Vatandaşları Uyardı

Yaz mevsimi ile birlikte baraj ve göletlerde sık sık boğulma vakaları yaşanmaya başlandı.

Başkan Çınar’dan ABYB’YE Ziyaret

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ve beraberindeki heyet,  ziyaret programları kapsamında Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanlığını ziyaret etti.

Mayıs Ayında Malatya Havalimanı’nda 58.868 Yolcu

T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü, Malatya Havalimanı’nın 2022 yılı Mayıs ayına ait hava yolu uçak, yolcu ve yük istatistiklerini açıkladı.

Gürkan, Değişim Ve Dönüşüme Ayak Uydurmayan Sektörler Kapanmak Durumunda Kalır

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı ile Kültür A.Ş tarafından organize edilen ve Elektrikli ve Hibrit Araçlar Derneği (TEHAD) ile Malatya Akaryakıtçılar Derneği (MADER) işbirliğiyle ‘Elektrikli ve Hibrit Araç Teknolojileri’ paneline katıldı.

Çocuklarımıza Trafik Bilincini Farklı Etkinliklerle Aşılıyoruz

Yeşilyurt Belediyesi Çocuk Trafik Eğitim Parkı ‘Minikler Yarışıyor’ Programına Ev Sahipliği Yaptı.

Başkan Güder, Oda Başkanlarına Dijital Ruhsat Sistemini Tanıttı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, dijitalleşmeye yönelik atılımlarını sürdüren Battalgazi Belediyesi’nin iş yerlerinin denetim ve ruhsatlandırma sürecini kayıt altına almak amacıyla hayata geçirdiği “Dijital Ruhsat Denetim Sistemi”ni düzenlenen toplantı ile esnaf oda başkanlarına tanıttı. Esnaf oda başkanları, Battalgazi Belediyesi’nin takdire şayan bir çalışmaya imza attığını belirtti.

Akmercan Ortaokulu Törenle Açıldı

Vali Hulusi Şahin açılış ve ziyaretlerde bulunmak üzere gittiği Akçadağ İlçemizde İlçe Kaymakamlığı ve İlçe Belediyesini ziyaret ederek İlçe Kaymakamı Ümit Fırat Böçkün ve İlçe Belediye Başkanı Ali Kazgan’dan ilçede yapılan çalışmalar ve hizmetler hakkında bilgi aldı.

Vali Şahin, İlçe Gezilerine Pütürge’den Başladı

Vali Hulusi Şahin, Pütürge İlçemizde ziyaretlerde bulunarak İl ve İlçe Kurum Müdürleriyle muhtarları bir araya getiren bir toplantı düzenledi.

Bakan Bozdağ, Kira Artış Oranı Tavan Zam Sınırı Açıklandı

Kira Artış Oranı tavan zam sınırı açıklandı! Adalet Bakanı Bekri Bozdağ, 1 Temmuz 2023'e kadar yenilenecek kira sözleşmelerinde artışın bir önceki yılın yüzde 25'ini geçemeyeceğini açıkladı.

Toplam 18534 haber.