İş İnsanı Seyit Doğan Yeni Malatyaspor'a Talip Oldu

Başarılı İş İnsanı ve Eski Yeni Malatyaspor Yöneticisi Seyit Doğan, Yeni Malatyaspor Doğru ve Kurumsal bir yapılanmayla tüm şehir birlik ve beraberlik içerisinde kenetlenerek bu takımı düştüğü gibi bir sezon sonra tekrar süper lige hak ettiği yere Allah'ın izni ile çıkartırız dedi.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Yazıhan'lı İş İnsanı ve Eski Yeni Malatyaspor Yöneticisi Seyit Doğan Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanlığına Talip Oldu.

Başarılı İş İnsanı ve Eski Yeni Malatyaspor Yöneticisi Seyit Doğan, 19 Haziran'da yapılacak Yeni Malatyaspor Kongresi  öncesi Malatya  ve Malatya dışında istişareler yaptığını yetkili  ve  etkili  kişiler  ile  görüştüğünü   belirterek  şart  oluştuktan  ve  gerekli destek  ve  öneriler alındıktan sonra kısa  zaman  içerisinde  çalışmalarımıza  hız  verip Yeni Malatyaspor'u  sahipsiz  ve  umutsuz  bırakmayacağız dedi.

İş İnsanı Seyit Doğan Malatya  ve Malatyaspor  benim  olduğu  gibi  tüm Malatya'lıların  ortak  paydasıdır. Malatya'da  futbolun  düştüğü  durum bizleri  çok  üzmektedir. Geçmişte kısa  bir  dönem Adil Gevrek ile aynı  yönetimde  Başkan Yardımcısı olarak görev  yaptım. Daha  sezon  başlamadan  Yeni Malatyaspor Kulübünün yanlış  yönetildiğini , İstişare  kültürünün olmadığını  hesap  vermeden  tek  adamlıkla  kulübün  yönetilemeyeceğini  ve  bu  kulübün  çok  amatörce  kurumsallaşmadan  yönetildiğini  belirterek  eleştirdim  ve  istifa  ettim. Aslında Yeni Malatyaspor'un düştüğü  bu  durum  önceden  belliydi ama  kimse  bu gidişe  dur  demedi.   

İş İnsanı Seyit Doğan  kendisinin  çok  güçlü  bir ekiple   19 Haziran'da  çoğunluk  sağlanamadığı  taktirde 26 Haziran'da  yapılacak  Yeni Malatyaspor Kongresinde Başkanlığa  ve Yönetime  talip  olduğunu açıklayarak  Yeni Malatyaspor Doğru  ve Kurumsal  bir  yapılanmayla   tüm  şehir  birlik  ve  beraberlik içerisinde  kenetlenerek  bu takımı düştüğü  gibi  bir sezon  sonra  tekrar süper  lige  hak  ettiği  yere Allah'ın  izni  ile  çıkartırız dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN